Ny Braaten-scoring i surt tap

Daniel Braaten scorte nok et mål for de blaa, men det var ikke nok til å ta med seg poeng hjem fra Bergen.

Etter sterke borte-resultater var det stor optimisme i Stabæk-leieren før borteoppgjøret mot Brann. Etter flere gode borte prestasjoner håpte de blaa på enda et godt borte-resultat i Bergen.

Første omgang bød ikke på de helt store sjansene eller høydepunktene. Den største sjansen kom sent i omgangen, hvor Emil Bohinen spilte Franc Boli gjennom alene med keeper med en nydelig pasning. Ivorianeren avsluttet, men Håkon Opdal reddet og det sto fortsatt 0-0. Defensivt så de blaa solide ut, og slapp ikke Brann til de store sjansene.

Den andre omgangen begynte med et jevnt press fra hjemmelaget, hvor Stabæk ble spilt lave og måtte stå i mot. Presset skulle etterhvert gi resultater, og etter timen spilt gikk Brann opp i ledelsen med Ruben Yttergård Jensen.

Presset fra Brann skulle fortsette utover omgangen, og nok en gang skulle det føre til scoring. Denne gangen var det det Veton Berisha som tuppet ballen i mål forbi Marcus Sandberg. 2-0.

Men de blaa hadde selv om ikke gitt opp. Etter drøye 80 minutter spill fikk Stabæk en kontring de tok godt vare på. Boli tredde lekkert igjennom Daniel Braaten som iskaldt satt ballen mellom bena på branns sisteskanse. 2-1, og muligheten for poeng lever fortsatt!

De siste minuttene presset Stabæk på, men en ny redusering uteble dessverre.

Jan Jønsson sa følgende etter kampen.

– Vi gjør en bra første omgang, men vi klarer ikke helt å følge det opp i andre omgang. Vi sprudler i ikke i akkurat i andre omgang, men vi er ikke langt ifra ut ifra de sjansene vi får, sier Jønsson til eurosport etter kampen.

Nå er det en to ukers spille-pause, men nye muligheter kommer hjemme mot Haugesund på Nadderud den 4. august.