Ny Høgh-scoring i uavgjortkamp mot Lillestrøm

I årets tredje treningskamp møtte vi et sterkt Lillestrøm-lag i LSK-hallen. Vår nye danske viste igjen at han kan bli en god tilvekst på spissplass.

Med Gift Orban på tribunen før avreise til Belgia sendte Kasper Høgh oss i ledelsen 1-0 midtveis i første omgang.

Høgh lusket i boksen og ekspederte pent et innlegg forbi LSK-målvakten. Like etterpå utlignet de gule på en corner og det sto 1-1 til pause.

I andre omgang tok vi ledelsen igjen, ved en klassescoring av Philip Schie etter bare sekunder på banen. Men igjen utlignet LSK etter corner.

Dermed endte det 2-2, og Lars Bohinen er fortsatt ubeseiret som Stabæk-sjef.