Ny kommunikasjonspartner på plass

Klubbens ferskeste nettverkspartner, Tanken Bak, holder hus midt i Sandvika, de er over snittet opptatt av ballsport, og de skal hjelpe klubben vår til å skinne på alle kommunikasjonsflater.

Annonse:

Det er vel ikke akkurat høysesong for å signere nye samarbeidspartnere, hverken innen idrett eller kultur, men i byrået Tanken Bak ser man fremover mot det som kommer når nedstegning og smittevernstiltak ligger bak oss .

- Vi har hatt Stabæk på radaren i mange år, men kom i kontakt etter et  etter et nettverksmøte i oktober. Det er ikke veldig mange gode nettverk i Bærum, men klubbens nettverk er absolutt interessant, så dette kan bli gøy, sier daglig leder i Tanken Bak, Gaute B. Iversen.

 

Ballsport i rødt og blaatt

Vår nye partner samarbeider også med Haslum Håndball, så kanskje vi kan skimte noen blaa-røde synergier i det fjerne? Tanken Bak tilbyr alt innen reklame, kommunikasjon, film, foto og digitale tjenester. I følge sjefen består byrået av seks flinke folk, og de ser frem til å vokse seg større - etter hvert. Men først må vi nok alle gjennom enda noen tøffe måneder.

 

Fylle tribunene

- Vi forsøker å drive så normalt som mulig, og nettopp det å signere et samarbeid med Stabæk Fotball er et signal om at vi ser fremover. Vi må tørre å være så offensive selv om situasjonen er som den er akkurat nå. Nå gleder vi oss bare til at vi kan treffe andre i nettverket og se fotball fra tribunene igjen - de samme tribunene som vi skal bidra til å fylle når vi er gjennom pandemien, sier Gaute B. Iversen.

 

Bra match

Veronika Paulmann fra klubbens markedsavdeling gleder seg over å ha fått Tanken Bak med som nettverkspartner.

- Vi har vært på utkikk etter et nytt byrå i lang tid.  Det viste seg vanskelig å lande noe som stemte hundre prosent for begge parter, men med Gaute og hans folk fløt det fint og vi ble fort enige om at vi kunne hjelpe hverandre.

Veronika og markedsavdelingen forøvrig er veldig glade for samarbeidet med Tanken Bak, og ser frem til å se resultater av samarbeidet gjennom sesongen vi har forran oss.

Annonse fra Obos-ligaen: