Ny smell for Norge

Og nå er det norske laget avhengig av andre resultater for å gå videre.

Slik var kampen:

18 min. Borchgrevink møter en corner på første stolpe. Prøver å forlenge den, men lykkes bare nesten. Stusser ballen noen meter til side for mål.

27 min. Liberato Cacace tvinger Faye Lund ut i full strekk. Corner.

42 min. Haaland i fullt firsprang på vei mot mål. Tar avgjørelsen om å spille videre når han burde avsluttet selv. Hvor god oversikt har han i situasjonen? Muligheten renner ut i sanden. Når det er sagt, så er det Haaland som driver frem muligheten helt fra midtbanen. Hadde vært en fantastisk scoring - om han hadde fullført jobben.

48 min. Haaland jager igjen. Bruker monsterkreftene sine - men en NZ-forsvarer får satt inn en takling i grevens tid.

52 min. NZ  får frispark like utenfor sekstenmeteren og tar det lynraskt. Faye Lund kommer ut, blir stående og stopper skuddet.

61. Frispark NZ. McCowatt løfter ballen over muren, men Faye ser utgangen og slår ballen bort fra farlig område.

66 min. Brynhildsen og Evjen kommer inn. Markovic og Christensen går ut.

71 min. 0-1. New Zealand tar ledelsen. Med strak vrist er det Gianni Stensness som gjør det for kiwiene. Ballen stiger mot lengste hjørne. Den får Faye Lund gjort lite med.

78 min. Svendsen ut, Thorstvedt inn.

82 min. Brynhildsen kommer til en avslutning i god posisjon. Får ikke nok dreis over den. Keeper har kontroll.

83 min. 0-2. Kitolano er uheldig og setter ballen i eget nett.