Odd trakk det lengste strået i Gatelagets nervepirrende finale

Så skulle det avgjøres. Siste ordinære kamp for sesongen. Etter å ha gått ubeseiret gjennom sin pulje i Østlandsligaen, var det duket for returoppgjør i finalen mot Odd som vant den andre puljen.

Første finalerunde endte forøvrig 4-4 på Skagerak Arene tidligere i måneden.

Hjemmekamp på Nadderud. Alt lå i våre hender (eller i beina) var omkvedet før kampen, men det ville seg ikke helt denne onsdagen. Vi kom under etter et minutt og 40 sekunder.

Og det var som beina ikke ikke ville lystre det topplokket hadde av planer.

Det ble en meget artig fotballkamp med sjanser til begge lag i bøtter og spann. Jevnt og tett slik en slik batalje skal være. Spenning og alvor, men også det gode humøret.

Men vi skulle kåre en vinner og selv om Stabæk hadde gode sjanser til  å avgjøre i andre omgang etter 1-1 ved pause, bikket kampen i Odds favør til slutt.

Resultatet ble til slutt: Stabæk-Odd 1-3.

Se bildene fra kampen her:

Man of the match var utvilsomt Odd keeper. Makan til redninger…

«Den som vil være med på leken, må også tåle steken»

Tapet svei litt, såpass ærlig skal en være. God mat og hyggelig prat i kafeteriaen etterpå gjorde at sviingen avtok ganske raskt.

I fjor ble vi østandsmester med å slå Odd i finalene. I år ble det omvendt og det var kanskje ganske greit nok når alt kommer til alt.