Offisielt: Vogt signerte proffkontrakt

Peder Vogt har vært med A-laget i hele år - og står også bokført med et par innhopp i Eliteserien. Nå har Hosle-gutten skrevet proffkontrakt med Stabæk.

Annonse:


Det er alltid en stor begivenhet når en av våre egne, en lokal gutt som har gått akademiløpet, signerer proffkontrakt med klubben. 

Nå var det Peder Vogt sin tur. Og han har jobbet hardt for det. 

- Det er veldig gøy og noe jeg har jobbet for i hele år, sier Vogt til Stabak.no. 

Hosle-gutten som gikk hele veien

Vogt startet karrieren i naboklubben ØHIL og kom til Stabæk da han var 12 år gammel. 

- Det er spesielt å spille for den lokale klubben. At venner og familie kommer og ser på, betyr mye og er veldig gøy. Jeg føler en tilhørighet til klubben, det er noe helt eget å spille for Stabæk, sier Vogt. 

Han er altså et produkt av Stabæk-akademiet - og har jobbet uttrettelig og lagt ned mange treningstimer på Nadderud for å komme dit han er i dag. 

- Akademiet har betydd enormt mye. Hard jobbing og tålmodighet fungerer, smiler unggutten. 

Anvendelig spiller

Vogt er back og kan spille på begge sidene, han har en god venstrefot som gjør han ganske fleksibel. 19-åringen er i det hele tatt en anvendelig spiller med stor løpskraft. 

- Det er opp til meg selv hvor langt jeg vil nå. Det er lenge til seriestart neste år, og jeg er sikker på at jeg kan ta mange steg. Så får vi telle opp i mars/april og se hvor nær jeg er å starte kamper, sier Vogt. 

Vi gratulerer Peder med proffkontrakten. Dette er stas!  

Annonse fra Obos-ligaen: