Ohi beskriver pausepraten: -Hodet til Toni stod i flammer

Toppscoreren forteller om pausepraten, hvilken suksessoppskrift han ga til en av kampens unge storspillere og hva han tenker om straffesituasjonen.

-Alle skal opp og fram med brystet. Vi skal snu det her, vi må ha troa på at vi kan snu det her!

Slik gjengir toppscorer Ohi Toni Ordinas' krevende pauseprat etter 0-2 etter første omgang mot rivalen Vålerenga. Ohi hevder på metaforisk vis at den spanske trenerens hode og skikkelse stod i flammer idet han entret garderoben.

Spanjolen var nok mer enn fornøyd da hans blaa disipler lyttet til tankene fra hans flammende fotball-hode og hjerte og snudde kampen til en vanvittig 4-2-seier. Ohi beskriver det slik:

-Vi står opp for oss selv og dominerer hele andre omgang.Vi scorer fire mål, det er ganske godt gjort.

Et av omgangens høydepunkter kom da Ohi ble servert pasningen som kulminerte i 3-2-scoringen - servert av den unge Bærums-gutten Hugo Vetlesen. Ohi forteller det var godt å se tenåringen ta i bruk sine dribleferdigheter da han snurret rundt med Vålerenga-forsvarerne.

-Hugo er en god dribler. Jeg har oppmuntret ham til å drible, føre framover og være med offensivt. Han dribler vel to, tre stykker før han slår den hardt inn hvor jeg sklir den inn. Utrolig sterkt av Hugo.

Beklageligvis klarte en potensiell straffesituasjon å stjele deler av medias oppmerksomhet fra selve snuoperasjonen denne kvelden. Vålerengas keeper felte Ohi (i følge sistnevnte) men dommer ga ham gult kort for filming:

-Han bør ihvertfall ikke gi meg gult kort for filming, for filming er det ikke. Jeg kommer i ganske stor fart der, i tillegg til at jeg strekker ut foten idet jeg skal runde ham, og da er jeg i ubalanse. Jeg synes det er helt klart straffe.

Og spissen avslutter på diplomatisk vis:

-Hvis han ikke gir straffe er det greit nok - men han skal ihvertfall ikke gi meg gult kort for filming. Jeg filmet ikke.

Men til tross for medieoppstyret rundt situasjonen scoret Ohi to, og Stabæk fire i den andre omgangen.

Seieren skaffet spillerne uten hjelp fra andre enn en flammende engasjert spanjol på sidelinjen, alle spanjolens mange hjelpende hender i garderoben og selvfølgelig alle våre fantastiske, blaa supportere.