Ohi: "De begynner å bli oppmerksomme på hva vi kan"

Hør hva Stabæks spillere og trenere, samt motstanderen har å si om kampen mot RBK.

Poeng mot Rosenborg skal man kanskje være fornøyd med. Ohi var bare skuffet; - Vi hadde sjanser nok til å vinne denne kampen, sier toppscoreren.

Toni Ordinas var godt fornøyd med det gutta hans viste ute på gressmatta; - Vi spiller uavgjort mot Rosenborg, og er kanskje nærmest seieren. Men kanskje viktigst er hvordan gutta står frem rent mentalt i dag.  De er fokuserte og står på fra første til siste minutt, og det er jeg godt fornøyd med. Nå har vi møtt mange av de beste lagene så langt, og levert gode kamper. Det er fortsatt litt tidlig å si om vi skal kjempe i toppen, i midten eller i bunnen, men vi jobber hver dag for å bli et så godt lag som vi kan være, og hente ut potensialet som ligger i disse spillerne. Så langt har det gått bra, men vi skal ikke bli selvtilfreds og tro vi er bedre enn vi er. Vi skal ha beina på jorda, og lykkes vi maksimalt kan vi vinne mange flere kamper.  I dag bølger det frem og tilbake, og det er en kamp begge lag kan vinne. Rosenborg har et par sjanser de kan score på, men så har vi det samme i andre enden av banen.  Så alt i alt er uavgjort kanskje greit for begge lag. I dag spilte vi også for Tor Marius Gromstad, og for å hedre hans minne, sier Toni.

Rosenborg var mest opptatt av å snakke om baneforholdene etter kampen: - Vi har en treningsbane i Trondheim som vi trener på hver dag, og den er langt bedre enn gresset på Nadderud, sier Kåre Ingebrigtsen. – At de heller ikke vanner banen, får en til å tro at de vil ha et dårlig gressteppe. Det skjønner jeg lite at, sier en oppgitt RBK trener.

Om kampen sier han følgende ; - Det er en jevn kamp, der jeg synes vi har veldig god kontroll på første omgang, mens Stabæk tar over de første 20 – 25 minutter av andre omgang, der vi spiller på oss altfor mye brudd, og Stabæk for kontre  og skaper noen farlige muligheter. Så synes jeg vi henter oss inn og har kontroll siste kvarteret. Nå er jeg egentlig mest glad for å være ferdig med kampen, for dette var en forferdelig bane.  Den er så tørr og humpete og sandete at det er vanskelig å spille den fotballen vi liker å spille på et sånt underlag. Men sånn er det, og det er likt for begge, sier Kåre. Som innrømmer at han er litt overrasket over at de blaa har prestert såpass godt innledningsvis; - Ja, litt overrasket er vi kanskje, men ser at det svinger en del. Vi så dem mot Haugesund, og det kan virke som om de presterer bedre mot gode lag enn dårlige lag, avslutter Ingebriktsen.

Ex-Stabæk-spiller Birger Meling var tilbake på Nadderud; - Det var spesielt å komme tilbake i dag, og jeg holdt nesten på å gå i feil garderobe, smiler Birger. – Stabæk gjør en god kamp, og takler banen bedre enn det vi gjør i dag. Jeg er imponert over det de leverte i dag, og de hindrer oss i å komme ordentlig inn i kampen med spillet vårt. Begge lag hadde sjanser nok til å score, men uavgjort  var vel greit. Jeg fikk en veldig fin velkomst av publikum i dag, og det satt jeg pris på. Jeg har masse kompiser i klubben, så det er spesielt å være tilbake på gamle trakter, sier Birger.

Ohi var skuffet over å ikke vinne; - Vi har sjanser nok særlig i andre til å drepe denne kampen. At vi ikke greier å score, er skuffende, men vi får jobbe videre. Greier vi å spille som vi gjorde i andre omgang i dag, er det mange lag som skal slite med å slå oss. Vi har hatt troen på oss selv hele tiden, men nå begynner de andre lagene å bli oppmerksomme på hva vi kan. Derfor må vi jobbe bare enda hardere med prestasjonene våre, avslutter Ohi.

Stabæk kaptein Morten Skjønsberg mente også at dette var en kamp vi kunne ha vunnet; - Ja, vi har sjanser nok til det, men Rosenborg har også sine muligheter som de kunne ha scoret på. Et poeng mot Rosenborg er det ikke så mange som har klart, så alt i alt skal vi være fornøyd. Vi har fått en god start, og definitivt bedre enn det vi leverte i fjor. Det er tidlig å se på tabellen, men dette gir oss selvtillit for fortsettelsen, og gir oss tro på at vi kan etablere oss på riktig halvdel av tabellen. Nå er det ny kamp allerede på tirsdag, borte mot Strømsgodset, så nå får vi passe på å hvile oss og hente inn krefter så vi kan reise til Drammen og vinne der, avslutter kapteinen.

At flere av spillerne er skuffet over uavgjort mot serielederen, er et godt tegn. Det viser en vinnervilje vi ikke var i nærheten av å se i fjor på disse tider, og lover godt for kommende kamper. Strømsgodset har kanskje ikke fått den starten de hadde håpet og trodd på sesongen, og det er ingen grunn til å gi drammenserne fornyet håp til gutta sine. Etter to uavgjorte kamper, er det helt sikkert et revansjesugent Stabæk som reiser til Drammen. Det kan fort bli en fin opptakt til 17. mai-toget på Bekkestua!