Olsen om spillerjakten

Ønsker å finne 1-2 spillere som kan heve kvaliteten.

Annonse:

Flere uker med intense økter og treningskamper er gjennomført. Snart setter Stabæk seg på flyet sydover der flere treninger og kamper mot Viking og russiske FC Rostov venter.

- Vi kommer til å bo på et sted som heter San Pedro, og vi skal trene på et sted som heter Dama de Noche, som er 7-8 minutter å kjøre fra hotellet vårt. Det kommer til å være andre lag som trener på de samme fotballbanene vi skal være på, og vi kommer til å spille to kamper på det feltet, sier Olsen

Stammen i laget begynner å ta form, men vår sportslig leder jakter fortsatt nye ansikt.

- Vi har mange gode spillere på plass. Så handler det om å finne 1-2 spillere som kan heve kvaliteten. Vi har sagt at vi leter etter forsterkninger på midtbanen, med defensive gener. I tillegg har vi kikket på keeperplassen.

Det er mange brikker som må på plass i Olsens puslespill før en eventuelt ny signering.

- Det er ikke lett å finne de. Når man finner spillere som man liker, og som har de kvalitetene som kan gå inn å forsterke oss så skal det passe inn i budsjettet.

Inge André Olsen forteller avslutningsvis at det kun er spillere med Stabæk-kontrakt som setter seg på flyet fra Gardermoen mandag, men utelukker ikke at det kan komme prøvespiller underveis i treningsoppholdet.

Se hele intervjuet med Stabæks sportslig leder:


Annonse fra Obos-ligaen: