Oppkjøringen og gjenvinningsarbeidet fortsetter

Siste nytt fra gatelaget.

Annonse:

Seier mot FFK

Vi har sist uke møtt Fredrikstad, aristokraten fra plankebyen, som har vært vår vanskeligste motstander siden 2012. Mange tøffe og tette oppgjør har det vært. I oppgjøret nå ble vi for sterke for gjestene 9-3 ble sluttresultatet – god og hyggelig stemning var det også både før, under og etter matchen. Det var to lag som begge manglet litt folk, så vi mikset og trikset og fikk til en flott aktivitet. Det er viktigst når fremmøtene svikter litt av ulike grunner, ofte av de gode; - Folk på jobb eller skole.

Mat må en ha

Dagen ble avsluttet med varmmat i kantinen i Bærum Idrettshall, før Fredrikstad satte seg i bussen til Biffen hjem igjen. Vi vet at når ligaen starter i april, møter vi et revansjelystent og fulltallig FFK og alt er ved det gamle. Det betyr fullt trøkk, lange baller og fysikk. Vi gleder oss.

Fram Larvik tok turen til Nadderud

Onsdag var det klart for nok et møte med Fram, snaue fjorten dager etter siste møte i turneringen i Sandefjord. Vi visste at det vil bli en helt ny kamp, noen har omtalt dette som «supercupfinalen» Det ble ny seier til de hel BLAA fra Nadderud (11-6), men gjestene viste tenner på en helt annen måte og blir en tøff nøtt for alle i årets Østlandsligaen. Igjen må vi rose trenerteamene og ikke minst gutta selv på begge lag for den gode atmosfæren som er både før, under og etter kampene.

vs Fram L3.jpg

Partnere bidrar på alle plan

Vi hadde for anledningen en sønn til en hos vår partner (Technopolis) på arbeidsuke. Han tilbød sine tjenester til gjestene når de fikk en skade. Slik skal det være. Arild Moe Anundsen, tilbød kontrakt, noe vi motsatte oss, så det blir det nok ikke noe av. Han får være blåhvit i moderklubben sin Høvik og helBLAA her. Deler til slutt vår gode mann fra Larvik sine tanker, den alltid blide og positive Arild A.

Da er i på god vei hjem. Bare å takke stort for initiativet. Vi fikk en leksjon. Ingen slår dere i år. Men det som gleder meg mest er at guttane dine er supre utafor banen. Det er vel det aller viktigste. I tillegg fikk jeg slått av en prat med legenden PB. Han savner jeg... Dette var en flott dag. Takk for kampen! Ses 24. PS Dagens mat blei kåra i bussen til terningkast. 8. Aldri spist bedre ifølge vår Smajo ✌️ Snakkas mvh A 👌✌️

 

Nå fortsetter arbeidet på og utenfor banen og neste action for gutta er Miniturnering her på Nadderud, 30.3 fra 12.00 til 14.00 med Strømsgodset, Ham-Kam, Vålerenga og Stabæk.

Annonse fra Obos-ligaen: