Oppretter Spleis for tribune på Tobbebanen: – Prikken over i'en

Et samarbeid mellom Stabæk Fotball og Foreldregruppen skal sørge for ny tribune ved Tobbebanen. Men da trenger vi din hjelp.

Annonse:

PS! SPLEISEN FINNER DU HER

NYHET: Alle som gir mer enn kr. 500,- til Spleisen for ny tribune på Tobbebanen innen fristen 1. desember, får et Stabæk skjerf som takk (hentes etter nærmere avtale med foreldregruppen) og samtidig er alle som gir mer enn kr. 500 til Spleisen med i trekningen av 2 stk sesongkort på Hovedtribunen Nedre i  sesongen 2023.

– Vi har et flott anlegg der, men prikken over i’en mangler. Alle som trener og spiller kamper på Tobbebanen ønsker seg en tribune. Sannheten er vel at jeg også er litt lei av å stå rett opp og ned for å se kamper, smiler Erik Aas Johansen.

Han er leder for prosjektgruppen som har lagt ned mange timer arbeid det siste året for å få i stand prosjektet. Nå ser de lys i enden av tunnelen.

– Nå er alle de tunge løftene og vanskelige beslutningene tatt og papirarbeidet er godkjent. Det som mangler er den siste finansieringen. Alt annet er klart, forteller Johansen.

DSC08492.jpg

Takker Foreldregruppen

Kjetil Ekeli, klubbens mann på saken, er også meget fornøyd med samarbeidet med Foreldregruppen.

– Stabæk Fotball ønsker å takke Erik og hans team i Foreldregruppen for et meget godt initiativ. Det er noe vi har savnet og ønsket, men ikke hatt mulighet til. De har hatt en god plan og bidratt rundt søknaden sammen med en arkitekt og det er gledelig at vi fikk godkjennelsen fra kommunen på sensommeren. Fra 2024 vil også bredden ha mye av sin aktivitet på Tobbebanen, så dette er bra for hele klubben.

Mål om 100.000

For å kunne finansiere prosjektet er målsetningen å samle inn 100.000 kroner via Spleis. Da er håpet å få opp en tribune med 100 seter.

PS! SPLEISEN ER ALLEREDE GODT IGANG OG DU KAN GI DITT BIDRAG HER

– Vi har flere yngre lag i Norgestoppen og med en tribune ved Tobbebanen får disse også en fin ramme rundt arrangementene og kampene sine. Det blir bedre stemning, bedre ramme og begeistring for alle som bruker banen, sier Johansen. 

Sammen med resten av Foreldregruppen har han lagt ned mye arbeid i prosjektet og roser samarbeidet med klubben.

– Vi har hatt et veldig bra samarbeid med de på brakka. De har vært fremoverlente, disponible og tatt en del kostnader underveis. Det setter vi pris på, sier Johansen.

Ved å opprette og samle inn penger via Spleis vil prosjektet også kunne kvalifisere til støtte fra SpareBank1 Østlandets tilskuddsording Alle Henda

 

Klar til 2023-sesongen?

Klubben har vært klar på at det dessverre ikke har vært økonomiske midler til å realisere prosjektet nå. Men Foreldregruppen har også her vært positive og står nå i bresjen for en Spleis som alle håper vil gi et solid bidrag fra foreldre, supportere og folk rundt klubben.

Allerede etter et par dager har Spleisen samlet inn 10.000 kroner. 

– Så håper vi at Alle Henda-kampanjen denne høsten skal kunne gi oss et solid bidrag til å få dette realisert til sesongen 2023, sier Ekeli.

Prosjektgruppen

Geir Hammer: Sponsorsjef og altmuligmann

Aud Jane Stender: Dugnadsjef og altmuligkvinne

Erik Aas Johansen: Prosjektleder

Annonse fra Obos-ligaen: