Ovenstad: - Vi kommer til å ta mange poeng

Martin Rønning Ovenstad tror Stabæk kan overraske stort i årets Eliteserie.


Ventetiden er over. Søndag kveld klokken 18 er årets sesong i gang. 

Martin Rønning Ovenstad spilte for Strømsgodset fra 2012 til 2017. Han mener det er Norges to mest underholdende fotballag som møtes i seriepremieren. 

- Lagene har ganske lik filosofi og måte å spille fotball på. Det er vel de to klubbene i Norge som praktiserer den mest offensive og underholdende fotballen Jeg tror det blir moro for de som trosser kulda og kommer for å se på.

Har godfølelsen

Motstanderen har han rimelig god kontroll på. 

- Det blir en tøff bortekamp, det er ingen hemmelighet. Men i første serierunde, da kan alt skje. Vi har gode spillere og vi har raske spillere på topp som kan skape trøbbel. Vi reiser dit med en god følelse.

Rønning Ovenstad sluttet seg til Stabæk-troppen under oppholdet i Marbella, bare noen uker før seriestart. 23-åringen er henrykt over måten han er blitt tatt imot på i sin nye klubb. 

- Det er deilig å være her. Jeg gleder meg til å dra på trening hver eneste dag, til å møte gutta og spille den fotballen vi spiller her. Jeg storkoser meg, sier midtbanespilleren. 

- Det blir mange poeng

Nå er Rønning Ovenstad veldig sugen på å spille tellende kamper igjen. Og årets Stabæk-mannskap er han full av lovord om. 

- Tror du vi kan overraske? 

- Ja, jeg er ikke i tvil. Det er mange gode fotballspillere her. Men vi er et ungt lag og det kan svinge litt i prestasjonene. Men når vi får stabilisert det, så har vi mange gode fotballspillere her som kan spille morsom fotball. Det kommer til å bli mange poeng, det er jeg sikker på, sier Rønning Ovenstad.

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: