Poengdeling for rekruttene

I sekspoengskampen mot Nybergsund Trysil ble det kun delt ut ett poeng til hvert av lagene.

Tre poeng var det opp til Nybergsund Trysil før søndagens kamp i 2. divisjon, og med seier til de Blaa, kunne rekruttene altså gå forbi tryslingene på tabellen. Tap ville imidlertid bety at avstanden opp ville være på hele seks poeng.

Igjen var det målsniken Oscar Aga som skulle vise vei for Stabæk helt i front. Kampen var kun tre minutter gammel da Oslo-gutten satte inn 1-0 til hjemmelaget. Det var hans 11 mål i 2. divisjon denne sesongen.

Ledelsen beholdt Stabæk til knappe timen var spilt. For etter 58 minutter steg Albert Berisha frem og satte inn 1-1 fra ellevemetersmerket.

Det ble også resultatet.

Dermed er tabellsituasjonen uforandret. Fortsatt er det tre poeng opp til sikker plass for Stabæk 2.