Poengdeling for Stabæk 2 mot Gjelleråsen

Joachim Nysveen og Andreas Victorio noterte seg for en scoring hver i kampen mot Gjelleråsen lørdag.

Annonse:

Gjelleråsen tok ledelsen etter en suser av en scoring av Gustav Severinsen etter 13 minutter. Fra ca. 25 meter fyrte han av et skrudd skudd som satt limt opp i nærmeste kryss. Et skudd som var utagbart for Ulla i Stabæk-målet.

Utligning

Stabæk 2 svarte tilnærmet umiddelbart. Amir Jama løftet ballen opp i bakrommet til Joachim Nysveen. Sistnevnte fikk dratt av en Gjellerås-forsvarer og løftet ballen over keeper og i mål fra 14 meter. En svært effektiv scoring av de blaa etter få trekk.

Klassescoring og ledelse

Etter 27 minutter leverte Lange en lang ball fra godt inne på egen banehalvdel. I bakrommet ventet Nysveen igjen, og denne gangen la han igjen ballen til Victorio etter å lurt Gjelleråsen-forsvaret ut på kanten. Sistnevnte leverte en utsøkt scoring da han buet skuddet opp i det motsatte krysset. En klassescoring av andrelagets toppscorer Andreas Victorio, hans syvende mål for sesongen i Norsk Tipping-ligaen!

Lange fortjente mer da han fikk æren av å skyte på et frispark fra 22 meter. Vår danske forsvarsbauta fyrte av en suser i tverrliggeren og returen endte til slutt hos Hornburg. Han prøvde seg på et skudd med vristen fra ca. samme distanse som frisparket, men dessverre fløy ballen over målet til Gjelleråsen.

Lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

2-2

Gjestende lag skulle utligne etter scoring av kaptein Aasmundstad. Haldorsen kom fri på vår venstrekant og fikk slått til Skoglund foran 16-meteren. Sistnevnte slo en diagonal pasning på en-touch til Aasmundstad i bakrom – som fikk tid og rom til å bredside inn utligningsmålet for Gjelleråsen.

To debutanter

Szabolcs Buki debuterte for andrelaget i dagens kamp. 15-åringen har i løpet av 2023 spilt for flere av klubbens ungdomslag: G17, G16 og G15. Backen står med én scoring for hvert av alderslagene denne sesongen.

15-åringen Løberg fikk sin debut da han kom inn for Filip Hornburg i andreomgangen. Som Buki står også stopperen med kamper for flere av våre ungdomslag denne sesongen: G17, G16 og G15.

Laget fra start:
Marius Ulla
Szabolcs Buki
Karsten Ekorness
Filip Hornburg (kaptein)
Thor Lange
Sixten Mathisen
Amir Jama
Philip Schie
Joachim Nysveen
Andreas Victorio
William Nicolai Wendt

Innbyttere:
Ole Comtet, Jakob Løberg, Oskar Oppedal, Suleiman Mohamud, Aleksander Høyby, Sebastian Brendsrud-Andersen, Edgar Opsahl og Marcus Kjos.

Bytter:
Jakob Løberg inn for Hornburg (81 min)

Målene:
0-1: Severinsen (13 min)
1-1: Joachim Nysveen, assist Jama (18 min)
2-1: Andreas Victorio, assist Nysveen (27 min)
2-2: Aasmundstad (68 min)

Annonse fra Eliteserien: