Poengdeling i Bodø

Det så lenge ut til å gå mot sesongens første borteseier, men to poeng glapp dessverre i sluttminuttene. Her er reaksjonene etter kveldens kamp.

Annonse:

Stabæk tok ledelsen i Bodø ved Ohi Omoijuanfo. Spissen lurte offsidefella og et langt fremspill fra John Hou Sæter ble ekspedert mellom beina på keeper. Og det så lenge ut til at Stabæk skulle innkassere sesongens første borteseier. Men minutter før slutt slapp vertenes Layouni fri i feltet og sørget for balanse i regnskapet. Det endte med poengdeling på Aspmyra. Vi skulle så gjerne hatt alle tre, men vi blir pent nødt til å riste av oss skuffelsen over de tapte poengene og se frem mot Kristiansund-kampen på lørdag. Der er det kun tre poeng som gjelder.

Her er reaksjonene Eurosport fikk etter kampen i Bodø.

Henning Berg:

- Når vi leder så lenge, skulle vi hatt med oss alle tre poengene. Det er det ingen som helst tvil om.

- Det er tre kamper igjen, og vi skal ha maks fokus. Dette er langt fra over.

Vadim Demidov:

- Det er urutinert det vi holder på med. Vi blir spilt litt lave og energien går litt ut av oss. Men vi skulle fortsatt ha vunnet 1-0. De skaper ikke altfor mye.

- Nå må vi vinne de tre siste. Vi kan hamle opp med fleste på våre beste dager. Det har dessverre vært litt for lenge mellom dem i det siste.

Ohi Omoijuanfo:

- Fotballen er brutal noen ganger, sier Ohi etter å ha sett Stabæk miste ledelsen.

- Det har vært alvor lenge, men nå er vi nødt til å vinne neste kamp. Vi har kniven ordentlig på strupen.

- Jeg kan ikke beskrive hvor deilig det var, jeg fikk tårer i øynene. Jeg hadde nesten glemt hvordan det var å score. Det var noen kilo av skuldrene, jeg skal innrømme det, sier Ohi etter scoringen som var hans første siden mai.

Kjøp billett til Stabæks uhyre viktige hjemmekamp mot Kristiansund her
Annonse fra Obos-ligaen: