Poengdeling på Sør Arena

Stabæk stod i mot sørlendingenes sluttspurt

Før oppgjøret med Stabæk i kveld, hadde ikke Start vunnet en eneste av sine ni første kamper i Eliteserien.

Det vant heller ikke i sin tiende, som var mot Stabæk på Sør Arena i Kristiansand.

I en sjansefattig første omgang, hvor Stabæk innledningsvis dominerte banespillet, stod kaptein Andreas Hanche-Olsen for Stabæks største sjanse da han med et hodestøt satte motstanderens keeper på en prøve som sistnevnte bestod.

I den andre omgangen begynte et seiersnødent Start å produsere scoringssjanser, og vår keeper Sandberg måtte redde flere skudd.

Men hverken Start, med sin intense sluttspurt, eller Stabæk maktet å score. Sluttresultatet ble 0-0 i Kristiansand.

I intervju med Eurosport etter kampslutt sa Emil Bohinen at han synes at begge lag var best i hver sin omgang.

-Uavgjort er et greit resultat. Vi står godt i mot på slutten, men fortjener ikke å vinne. Vi ville jo helst ha tre poeng herfra, sa Bohinen

NTB_Cdzh-04dgDE
Savner å ha supporterne på tribunen: Kaptein Andreas Hanche-Olsen og de andre Stabæk-spillerne. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Kampfakta, Start-Stabæk 0-0