Presseakkreditering 2020

Slik søker du.

Annonse:

Kampprotokollen for Eliteserien 2020 legger klare føringer for kamparrangementet, det gjelder også for pressen. Naturlig nok er vi underlagt ganske strenge smittevernshensyn, og vi skal sørge for at pressen føler det er trygt å komme og oppholde seg på Nadderud. 

Akkrediteringsregler

For Stabæks hjemmekamper innebærer det følgende regler i 2020:

* På Eliteseriekamper er det en begrensning oppad på 25 akkrediterte pressefolk (skrivende, foto, radio, TV, statistikere). Tallet kan ikke overstiges. Tallet inkluderer ikke produksjonsteamet til rettighetshaver Discovery. På Nadderud har vi imidlertid plass til kun 14 skrivende journalister på pressetribunen. Vi kan ta imot flere, men disse må da følge kampen via ordinær tribune. 

* Det deles ikke ut sesongakkrediteringer i 2020.

* All presse må søke om akkreditering til hver enkelt kamp.

* Det er kun anledning til å akkreditere seg til kommende kamp.

* Søknad om presseakkreditering til Stabæks hjemmekamper må være sendt senest klokken 18.00 fire dager før kamp. Hvis ikke vil søknaden bli avslått.

* Stabæk har en makskapasitet på 14 plasser på pressetribunen. Dersom flere enn 14 pressefolk ber om akkreditering til en kamp vil Stabæk foreta en prioritering blant søkerne. Denne vil være basert på at flest mulig medier skal kunne være representert.

* Stabæk vil to dager før avspark sende en bekreftelse på om akkrediteringssøknaden er innvilget. 

* For å søke akkreditering skal man være arbeidende på kamp. 

Alle som søker presseakkreditering får svar på mail senest to dager før kamp. De som får godkjent søknaden vil få utfyllende informasjon om hvordan vi gjennomfører pressehåndteringen på kampdag. 

Dersom kampprotokollen endres i løpet av sesongen vil klubben fortløpende tilpasse seg de nye retningslinjene.

Slik søker du

Du søker akkreditering ved å fylle ut skjemaet nedenunder.

 

Annonse fra Eliteserien: