Pressemelding: Lars Bohinen ny hovedtrener

Vi er glade for å kunne informere om at Stabæk Fotball og Lars Bohinen er enige om en avtale ut 2023.

Annonse:

Lars var på plass på Nadderud allerede i morgentimene fredag og er dermed klar for å lede laget på trening og i søndagens kamp mot Start.

– Vi er veldig fornøyde med å få Lars på plass. Det har vært et par hektiske dager men nå er vi glade for å komme i mål. I Lars får vi inn en veldig rutinert trener som har stått i denne situasjonen flere ganger tidligere, så vi gleder oss til en spennende høstsesong sammen med Lars, sier sportssjef Torgeir Bjarmann om ansettelsen.

Bohinen selv er glad for å være tilbake på Nadderud.

– Hele klubben og historien gjør dette til en spennende mulighet for meg, og så liker jeg den utfordringen det blir å skape de prestasjonene her som gjør at vi får de resultatene vi trenger, sier Bohinen til klubben etter å ha returnert til Nadderud.

Han var selv sportssjef i klubben fra 2007 til 2009 og kjenner klubben godt.

– For meg er det mange bindinger til Stabæk i tillegg til at jeg selvfølgelig har jobbet her tidligere. Jeg har jo etter hvert blitt lokal. Jeg har skolegang både på Nadderud og Stabekk Videregående og er veldig godt kjent med klubben ellers. Emil har også vært i Stabæk i hele sin unge karriere og det er flere igjen i klubben fra min forrige periode. Så jeg kjenner mange allerede og det gjør ting enklere, sier Bohinen.

Han trente Sarpsborg 08 til en god høstsesong i Eliteserien i fjor, og har tidligere rykket opp fra OBOS-ligaen med både Sandefjord og Aalesund. Denne sesongen har han fulgt norsk fotball som TV-ekspert i Discovery.

– Jeg har jo sett mange av lagets kamper og mener potensialet i troppen på mange måter står i stil med de målsetningene vi har. Samtidig ligger vi på femteplass akkurat nå og det er nok det vi fortjener i øyeblikket, ut fra prestasjonene. Så det klare målet er å bedre prestasjonene. Vi kan ikke ha så sterkt fokus på kun resultater, vi må ha fokus på det som skaper resultatene: Prestasjoner, utvikling og det som skjer i hverdagen, sier Bohinen.

Start hjemme

Første sjanse til å levere en god prestasjon er søndag hjemme mot Start! Det blir en ny start for oss og vi trenger all støtte vi kan få fra dere. Sees vi på Nadderud på søndag? Billettinformasjon finner du her.

PS: Laget trener etter planen på Tobbebanen fredag rundt klokken 11.

Annonse fra Obos-ligaen: