Pressemelding: Per Inge Jacobsen gir seg som trener for Stabæk Fotball Kvinner

Stabæk Fotball Kvinners suksesstrener, Per Inge Jacobsen, har meddelt klubben at han ønsker å tre tilbake som trener for damelaget ett år før utløpet av arbeidsavtalen.

Annonse:

Per Inge har trent laget i 3,5 år. Han har tatt laget fra 1.-divisjon til topp fire i Toppserien i 2022, i tillegg til cupfinale på Ullevål. 

Styreleder Espen Moe uttaler følgende om Per Inges avgang.

– Vi synes selvfølgelig dette er veldig trist, men vi ønsker også å respektere hans ønske om å tre tilbake. Vi takker Per Inge for formidabel innsats og ønsker han lykke til videre. Alltid. Uansett.

Vanskelig beslutning

Per Inge selv sier følgende om den vanskelige beslutningen:

– Det er med et svært tungt hjerte at jeg kommet til denne beslutningen om å forlate Stabæk Fotball, for nå. Jeg har hatt 3,5 fantastiske år i Stabæk og gledet meg til å gå på jobb hver eneste dag. Stabæk-familien har fått en spesiell plass hos meg, og jeg er både stolt og ydmyk over det vi har utrettet sammen.

– Tusen takk til frivillige, supportere, ansatte, støtteapparatet og den fantastiske spillergruppen for å ha gjort årene i Stabæk så spesielle for meg! Jeg er blitt veldig glad i hver og en av dere og håper virkelig at våre veier krysses igjen en gang i fremtiden, sier Per Inge, som fortsatt vil ha et blått hjerte og støtte gjengen på Nadderud.

– Neste år vil jeg stå og heie med blå lue fra tribunen! Ønsker hele klubben lykke til fremover, det blir artig med både Toppserie og Eliteserie på Nadderud igjen! Alltid. Uansett.💙

Starter rekrutteringsprosess

Hvem som overtar etter Per Inge er ikke klart.

– Det vil settes i gang en rekrutteringsprosess nå, og så er vi sikre på at vi skal lande på en meget kvalifisert kandidat til sesongstart 2023.

For eventuelle spørsmål, kontakt styreleder Espen Moe (90553384) eller sportssjef SFK Christian Thorbjørnsen (92470711).

Annonse fra Obos-ligaen: