Race til Raufoss

Edvard Race forlater Stabæk.

Edvard Race har spilt sin siste kamp for Stabæk, i hvert fall i denne omgang. Forsvarsspilleren er klar for Raufoss og har signert en ettårsavtale med de gule og sorte fra Oppland. 

Race fikk sin Eliteserie-debut for Stabæk borte bot Bodø/Glimt i november 2015. I mars 2016 spilte han fra start i Eliteserie-premieren borte mot Aalesund. 

20-åringen er opprinnelig fra Moss og har spilt for Sprint-Jeløy, Moss og Kongsvinger i tillegg til Stabæk. 

Gjennom fire og et halvt år i Stabæk har jeg lært utrolig mye, og utviklet meg både på og utenfor banen. Det er en klubb jeg er blitt veldig glad i. Jeg vil alltid huske og sette pris på alle de fine folkene og minnene jeg har fra tiden min der.

— Edvard Race

Nå går altså ferden videre. 

- Vi takker Edvard for innsatsen i Stabæk-trøya og den solide jobben han har lagt ned hos oss gjennom flere sesonger. Samtidig ønsker vi ham lykke til med nye utfordringer, sier sportssjef Inge André Olsen til Stabak.no. 

- Gjennom fire og et halvt år i Stabæk har jeg lært utrolig mye, og utviklet meg både på og utenfor banen. Det er en klubb jeg er blitt veldig glad i. Jeg vil alltid huske og sette pris på alle de fine folkene og minnene jeg har fra tiden min der, sier Race.

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: