Rasmus Eggen Vinge blir Stabæk-spiller fra 1. august

Stabæk Fotball og Rasmus Eggen Vinge (22) er enige om en kontrakt som strekker seg ut 2025.

Annonse:

Kjelsås-angriperen blir dermed blå fra overgangsvinduet åpner 1. august.

– Dette er en spiller vi har fulgt over lang tid, både i Nordstrand og Kjelsås. Han har en stor X-faktor i at han kan passere spillere i stor fart og har et lavt tyngdepunkt, sier sportssjef Torgeir Bjarmann om overgangen.

Eggen Vinge står med 37 kamper og 8 mål for Kjelsås i PostNord-ligaen og ser nå frem til å ta steget opp i eliten.

Fornøyd 22-åring

– Å spille i Eliteserien er jo noe man har drømt om siden man begynte å spille fotball. At det plutselig skulle skje så raskt nå hadde jeg ikke trodd. Men det blir veldig kult, sier Eggen Vinge.

Han er sikker på at han skal få utnyttet x-faktoren og hurtigheten også to nivåer opp.

– Jeg tror nok ikke det er mange i Eliteserien som er raskere enn meg, og jeg føler jeg har vist i noen kamper at jeg klarer å utnytte det også mot Eliteserie-lag. Som mot Stabæk.

Banens beste mot oss

Eggen Vinge har nemlig møtt våre gutter to ganger i år, og levert meget bra. Først i en treningskamp i vinter, og deretter i 2. runde i NM. Med Bjarmann på sidelinjen.

– Jeg liker jo å tro at de to kampene, og hvert fall den i cupen, kanskje gjorde at Stabæk skjønte at de måtte gi meg sjansen, ler Eggen Vinge.

– Rasmus har vært banens beste mot oss to ganger i år, så han har gjort et godt innsalg for å bli kjøpt, bekrefter Bjarmann.

Nå skal 22-åringen spille ferdig vårsesongen i Kjelsås før han er på plass på Nadderud og spilleklar fra overgangsvinduet åpner.

Annonse fra Obos-ligaen: