Røde Stabæk tuktet KIL

Stabæk-herrene spilte ni mot elleve i sluttminuttene, men dro i land seieren - den første på hjemmebane i årets sesong.

Slik var kampen:

1 min. Fitim Azemi header inn det han tror er 1-0. Dommer vinker korrekt for offside.

15 min. Suser fra Oliver Edvardsen med venstrefoten. Kula holder på å snike seg inn oppe i venstre vinkel. Positive tendenser første kvarteret fra De Blaa.

19 min. Stor Stabæk-sjanse. Sturla Ottesen kommer inn i boksen fra sin høyre side. Klemmer til fra kloss hold, men keeper får parert.

27 min. Edvardsen snapper ballen, setter på turboen og fosser mot mål. Det er ingen tvil, den ballen skal i mål. Og slik blir det. Spissen er iskald og bestemt når han sender Stabæk foran.

30 min. Ottesen igjen. Gigantisk mulighet. Kommer inn fra høyre og skyter. Dessverre midt på keeper.

39  min. Stor Kongsvinger-sjanse. Gjestene kontrer med fart og presisjon.  Wernersson er der han skal være.

45 min. Krogstad skyter. Like utenfor. Igjen kommer Stabæk til en stor sjanse fra sin høyre side. Ottesen har vært frisk de første 45.

49 min. Stor KIL-sjanse. Litt ute til høyre i Stabæks 16-meter forsøker gjestene seg. Ballen ender opp et par meter til side for mål.

55 min. KIL igjen. Brenner til. Utenfor.

57 min. Blunder av KIL i egen boks. Edvardsen snapper ballen, men dagens målscorer får ikke skikkelig dreis over avslutningen.

60 min. Gigantisk mulighet for gjestene, som tråkler seg gjennom. Sandberg med en helt enorm redning.

66 min. Gjestene kommer til en ny, stor mulighet. Avslutter fra sju meter. Like over.

67 min. KIL kjører kampen nå og kommer på en farlig overgang. Avslutningen går noen meter over mål.

69 min. Normann Hansen for Stabæk. Finter KIL på rumpa, men får ikke overlistet keeper.

71 min. Herreminhatt. Nicolai Næss tar frispark og ballen smeller i metallet.

84 min. Ottesen fosser frem på sin høyre side. Edvardsen venter inne foran mål, men KIL kaster seg ned og får blokkert.

Stabæk-Kongsvinger 1-0

1-0 Oliver Edvardsen (27)

To røde kort: Curtis Edwards (to gule), Sturla Ottesen (to gule)

Stabæk: Marcus Sandberg - Nicolas Pignatel Jenssen, Simen Wangberg, Nicolai Næss - Sturla Ottesen, Curtis Edwards, Fredrik Krogstad, Victor Wernersson - Kornelius Normann Hansen (Kostadinov fra 78.), Fitim Azemi (Geelmuyden fra 46.), Oliver Edvardsen (Lange fra 90+2)

Innbyttere: Marius Ulla, Thor Lange, Kasper Pedersen, Patrick Metcalfe, Emmanuel Gift, Herman Geelmuyden (Pedersen fra 90.), Peder Vogt, Kostadinov, Andresen