Roser kapteinen etter nok en borteseier: – Blør for drakta

Simen Wangberg stanget inn det som ble kampens eneste mål borte mot Ranheim. Våre gutter sikret dermed sin tredje strake borteseier denne sesongen.

Annonse:

Dermed klatrer vi opp på ti poeng etter fem spilte kamper.

Eirik Kjønø var fornøyd med å dra i land en sliteseier på bortebane.

– Det er tre poeng det handler om og det tar vi i dag på en vanskelig bortebane. På en middels dag er det godt å ha en kaptein som scorer mål i den ene enden og rydder opp i den andre enden. Spillerne blør for drakta og fighter. Vi har også muligheter til å punktere det, sa Eirik Kjønø etter seieren.

Se hele intverjuet med Kjønø:

Ranheim ut i hundre

Ranheim gikk ut i hundre de første minuttene, og kom til en god mulighet tidlig. Men etter at åpningstrykket hadde roet seg var det våre gutter som tok over styringen.

Kornelius Normann Hansen kom seg i gode posisjoner både én, to og tre ganger før det var spilt 20 minutter, men avslutningene ble litt for enkle å stoppe.

Men det var en åpen omgang, med to lag som ville angripe. Like etter Normann Hansens muligheter banket Ranheim ballen i stolpen.

Men det var vi som skulle ta ledelsen. Etter 44 minutter hadde vår trønder Simen Wangberg tatt turen opp i feltet. Kapteinen stupte fram på et innlegg fra Normann Hansen og stanget inn ledelse til pause.

Se Wangberg-scoringen her:

Med god støtte fra fansen på bortebane var det vi som kom best igang etter pause, med våre fotrappe teknikere der framme.

Oliver Edvardsen satte ballen i mål helt på tampen, men ble blåst av for offside. Det gjorde ingen ting, for dommeren blåste av nesten sju minutter på overtid og vi tok med oss en 1-0-seier fra Trondheim. 

Nå er det Grorud hjemme 16. mai som gjelder! Vi trenger deres støtte på Nadderud. Billetter finner du her.

Annonse fra Obos-ligaen: