Rotet bort seieren i Moss: – Ikke bra nok

Vi ledet komfortabelt i Moss, men slapp hjemmelaget inn i kampen igjen.

Det var en skuffet kaptein etter kampen som endte 3-3.

– Det er ikke bra nok. Når vi leder 3-0 skal vi vinne, så enkelt er det, sa Nicolai Næss etter kampen.

Wendt

Kampens første avslutning på mål kom etter snaue 15 minutter. Moss-spiller Bo Hegland tråklet seg gjennom Stabæk forsvaret og fikk avsluttet på Rossbach, men vår sisteskanse hadde ingen problemer med å fange ballen.

Moss fyrte av et skudd fra 17 meter etter 21 minutter, men skuddet fra Aksel Potur gikk langt over mål. Like etter fikk Moss en annullert scoring mot oss da Sebastian Pedersen satte ballen i mål bak Rossbach. Linjedommer dømte offside på en offsideplassert spisskollega.

Vertene var veldig nære på igjen etter 32 minutter da Moss-spiller Pedersen vant ballen fra Roberts sentralt på banen. Avslutningsforsøket gikk heldigvis over tverrliggeren.

Til tross for at Moss var nærmest fra start, fryktet de helt klart Stabæk, de brukte mye midler for å få oss ut av rytme og la en kjempeinnsats i å irritere blant annet Andresen og Spiten. Vi fikk frispark i en god posisjon for skuddfoten til Næss etter 38 minutter, fra Ca. 30 meter smalt han ballen i tverrliggeren bak Ranmark i Moss-målet. Et fantastisk skudd som fortjente mer!

Stabæk-ledelse

Bassekou Diabate setter inn 1-0.

Det var vi som skulle ta ledelsen i kampen. Riise slo en lang ball opp til Diabate på midtstreken, sistnevnte satte i gang et raid, dro av to Moss-forsvarere og leverte en frekkis da han spilte ballen til høyre for Moss-keeper og i mål.

Lagene gikk til pause på stillingen 1-0 til Stabæk.

Stabæk-dobbel

Vi økte ledelsen etter 49 minutter. Diabate spilte til Andresen på venstre siden. Sistnevnte slo ballen inn mot fem-meteren der spiten kom i full spurt og skøyt på førstetouchen, skuddet gikk via en Moss-spiller og i mål.

Stabæk-trippel

På et frispark til Moss ender ballen til slutt hos Magnus Christensen, sistnevnte slo ballen på førstetouch i bakrom til Olderheim, sistnevnte tok med seg ballen fra midtbanen og inn i 16-meteren til Moss og satte ballen bak Ranmark. Vi ledet dermed 3-0 etter 51 minutter.

Moss var farlig frampå etter 58 minutter da et avslutningsforsøk fra Ian Hoffmann gikk i nettveggen til Stabæk-målet.

Vi fikk også en annullert scoring etter 62 minutter. Riise viste klasse som ballfordeler og spilte fram til en helt ledig Olderheim på høyresiden i 16-meteren. Sistnevnte spilte fram til Diabate foran mål og sistnevnte puttet enkelt, men vår spissyndling var i offside da pasningen ble slått.

Moss forsøkte seg fra venstresiden etter 67 minutter. Thomas Jakobsen forsøkte seg på en rask vending og avslutning fra høyresiden, men Rossbach var på rett sted til rett tid og stanset forsøket fra Moss-spilleren.

To kjappe Moss-mål

Så skulle Moss redusere med to raske scoringer. Første etter 73 minutter. Ian Hoffmann slo en pasning fra vår høyreside og inn til kanten av fem-meteren. Der ventet Bjørgolfsson som tok en rask vending og plasserte ballen i mål bak Rossbach.

Etter 77 minutter var det igjen et innlegg fra Hoffmann, et skrudd innlegg som ingen rakk fram til, heller ikke Rossbach. Innlegget endte dermed til slutt akkurat på innsiden av stolpen bak vår sisteskanse og Moss hadde redusert stillingen til å bare skille et mål mellom lagene.

Moss-utligning!

Etter 82 minutter var det uavgjort mellom lagene. Marius Andresen la et innlegg fra vår venstreside. Og inne foran mål lå en helt umarkert Bjørgolfsson som fikk heade inn utligningsmålet.

3-3 ble også sluttresultatet. Vi hadde en god ledelse som endte med poengdeling siste kvarteret.