Sandberg forlenger med Stabæk

Marcus Sandberg har storspilt og vært en av Eliteseriens beste keepere i 2019. I ettermiddag tegnet han en ny kontrakt med Stabæk - ut 2022-sesongen.

Annonse:


Marcus Sandberg har stått frem i kamp etter kamp denne sesongen og vært en enormt viktig brikke på årets Stabæk-lag. Og her blir han værende. 

For dagen før møtet med gamleklubben Vålerenga har svensken satt navnetrekket sitt på en ny avtale med Stabæk.

- Glad i Stabæk

Den nye kontrakten har varighet ut 2022-sesongen.

- Jeg er blitt veldig glad i Stabæk og føler at vi har noe på gang. Vi satser og skal opp og frem. Det er noe jeg vil være med på, sier Sandberg til Stabak.no. 

I Stabæk-leiren er man henrykt over at sisteskansen knytter seg til klubben på en langtidsavtale. 

- Gutten har vært bra. Ikke bare er han en topp, topp keeper, han er også en strålende fyr. Vi gleder oss over at Marcus har like stor tro på Stabæk-prosjektet som vi har, og jeg håper vi kan oppnå stor suksess sammen i tiden som kommer, sier sportssjef Inge André Olsen til Stabak.no. 

Det har skjedd litt på Nadderud de siste månedene. Flere nye spillere, i tillegg til Jan Jönsson, har kommet inn portene. Det tror Sandberg vil gi et oppsving både på kort og lang sikt. 

- Jeg har troen på dette Stabæk-prosjektet. Vi har fått inn litt mer energi og «go» i laget. Og litt mer stabilitet. Det vil få de unge spillerne til å blomstre enda mer, tror den svenske sisteskansen. 

- God stemning

Og Sandberg nyter å spiller under sin landsmann, Jan Jönsson. 

- Det er koselig. Å få inn Janne har vært veldig bra. Det er bra stemning i gruppa, selv om resultatene ikke har vært helt som vi har ønsket. Vi er ved godt mot og ser fremover, sier Sandberg. 

Og onsdag vil han gjøre sitt ytterste for å stoppe gamle lagkamerater i Vålerenga og sikre tre kjærkomne poeng til klubben han er blitt så glad i. 

- Det hadde vært deilig, avslutter Sandberg.  

Billetter til Stabæk - Vålerenga kjøper du her »

Annonse fra Obos-ligaen: