Sandberg: - Vi må bevare roen

Marcus Sandberg har vært i eksakt samme situasjon med Stabæk tidligere og deler nå sine tanker og erfaringer før den ultraspennende sesonginnspurten.

Annonse:

- Vi skal fremstå som vi har gjort i de siste hjemmekampene. Vi skal være solide, offensive i hodet og ikke legge noe imellom. Det er 100 prosent som gjelder, sier Sandberg til Stabak.no. 

To kamper på rad har svensken holdt nullen - og det gir selvtillit før sesongavslutningen. 

- Det beror på at vi har fått en del ting på plass. Vi har fått kontinuitet både i trening og i kamp. Folk har vært friske og vi har kunnet stille med noenlunde samme lag på banen i mange kamper på rad. Det skaper relasjoner og trygghet, sier Sandberg. 

31-åringen er en av spillerne med lengst fartstid på Stabæks A-lag. Han var også med da Stabæk reddet plassen i 2018, og det har gjort ham noen erfaringer rikere. 

- Det handler om å bevare roen. Vi skal angripe hver kamp på samme måte og tro på den kvaliteten vi har i troppen og at det er nok til å slå de fleste lagene. Det synes jeg vi har gjort i siste del av sesongen. Vi fremstår litt bedre, litt mer solide. Er det noe jeg kan overføre og dele med de andre, så er det kanskje det at vi ikke skal la oss stresse opp over småting, sier Sandberg. 

Billetter til Rosenborg-kampen kjøper du her.

Se hele intervjuet med vår svenske målvakt i vinduet under. 

Annonse fra Obos-ligaen: