Se hvem som er tilbake

De spilte ikke et eneste minutt i Eliteserien i fjor. Nå er Raymond Gyasi og Luc Kassi endelig tilbake på treningsfeltet - med ballen i beina. Men helt frie tøyler får de ikke ennå.

Annonse:

Nederst i denne saken kan du se intervjuet vi gjorde med Kassi og Gyasi etter dagens trening. 

De har tilbragt utallige timer i styrkerommet sammen det siste året. Men nå, etter nyttår, kan de endelig snøre på seg fotballskoene igjen og leke seg med ballen ute på Nadderud-kunstgresset. Under oppsyn av fysioterapeut Erik Moen følger duoen nå et opplegg som skal få dem fullt restituert og kampklare i løpet av vinteren og våren. 

Hvordan er progresjonen?

- Progresjonen for begge to har de siste to ukene vært veldig god. Begge har lagt ned en grundig jobb i ferien og kommet godt forberedt tilbake til sesongoppkjøring, noe som er veldig gledelig. De har gått fra å være kun i styrkerom til å ha flere ukentlige økter på feltet med ball, sier Moen til Stabak.no.  

Saken fortsetter under bildet. 

FB1_9210
TRENER MED BALL: Luc Kassi sammen med fysioterapeut Erik Moen.

Hva er planen for disse to de neste ukene?

- De neste ukene er planen for begge to at de får gradvis mer og mer fotballtrening i beina. I dag var de begge to igjennom deler av fellesøkta med resten av gutta for første gang på lang, lang tid, noe som er veldig positivt. De har fremdeles en lang vei å gå til de blir erklært spilleklar, men begge to tar stadig steg i riktig retning. Det som blir viktig fremover er å kunne optimalisere videre treningsbelastning og rehabiliteringsforløp hvor de blir utfordret nok i fotballtrening samt jobben som gjøres med skadeforebygging for resten av kroppen, forklarer Moen.  


 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 22.01.2019
Skrevet av: Oddbjørn Vistnes / Foto: Kristian Bjerke