Se presentasjonen av Hernández

Ronald Hernández ble i dag presentert som Stabæk-spiller på Nadderud. Se vår Facebook Live-sending i reprise.

Annonse:

Like over klokken 14 i ettermiddag ble Ronald Hernandez presentert i andre etasje på brakka på Nadderud. Høyrebacken fra Venezuela har signert en kontrakt ut 2021-sesongen og gleder seg stort til å spille for Stabæk i den norske Eliteserien. 

- Jeg er en ung spiller som må lære europeisk fotball å kjenne. Stabæk er riktig klubb og riktig steg for meg nå, sier Hernandez. 

Foto: Isabel Rodriguez
Foto: Isabel Rodriguez

- En moderne back

19-åringen var fast inventar på et Venezuela-lag som endte opp med sølv under sommerens U20-VM i Sør-Korea. I etterkant av mesterskapet har det ikke manglet på interesse og Toni Ordinas er svært glad for å ha sikret seg underskriften til den talentfulle backen.

- Vi har fått en moderne fotballspiller, en moderne høyreback. Det betyr at vi har fått en spiller som er god med ballen i beina , også i trange situasjoner, noe som er uhyre viktig i dagens fotball. Det er også en spiller med høy toppfart og som liker å være involvert både offensivt og defensivt.

Imponert Ordinas

Stabæk-treneren er sikker på at Hernandez passer godt inn i Stabæk og måten laget ønsker å spille fotball på. 

-  I Stabæk er det viktig å ha backer som tør å stå opp og være aggressive, og denne fasen av spillet behersker han også. Vi er veldig imponert av det vi har sett av ham så langt, roser Ordinas, som også fungerte som tolk under presentasjonen. 

Arbeids-og oppholdstillatelse gjenstår før Hernandez kan trekke på seg Stabæk-drakten. Kvartfinalen mot Lillestrøm kommer nok for tidlig, men bortemøtet med Aalesund i Eliteserien bør være innen rekkevidde. 

Annonse fra Eliteserien: