Unggutta på scoringslisten i cupseier: – Det er stort

Vi avanserte i cupen etter å ha slått Åssiden 4-0 onsdag, og det var gledelig å se både William Wendt (17) og Fillip Riise (16) på scoringstavlen.

– Det var stort å få debuten, og ikke minst fra start. Så var det veldig gøy å spille og både score og få en assist, sier William Wendt etter en vellykket debut for A-laget.

Se intervjuet med Wendt her:

Slik var kampen

Det var en god miks av rutine og unge talenter dagens kamptropp. Blant annet fikk Nikolas Walstad og William Wendt fikk sine debuter i kampen mot Åssiden.

Stabæk åpnet målkontoen etter 11 minutter. Pignatel leverte en strøken pasning inn i bakrommet fra 40 meter, og Bakenga hadde timet løpet perfekt – alene med keeper fikk han satt inn 1-0-scoringen.

23 minutter økte vi til 2-0. Igjen var det Pignatel med en strøken pasning fra rundt 40 meter, og denne gangen var det debutant Wendt som var på bakre stolpe. Han fikk headet ballen inn foran mål, og der ventet goalgetter Bakenga som helt ledig kunne sette ballen i mål.

To debutanter skulle stå for Stabæks tredje mål i oppgjøret. Walstad løftet pasningen inn i feltet fra venstresiden, og på bakre stolpe fikk unggutten Wendt pirket inn 3-0-målet til Stabæk.

Vår fjerde scoring var av det lekre slaget. Fra like utenfor 16-meteren leverte Fillip Riise en lekker scoring da han fikk løftet ballen over keeper og i mål.