Seier mot Skeid

Tre viktige poeng og clean sheet da Stabæk slo Skeid 2-0 hjemme på Nadderud!

Stabæk åpnet med langskudd signert Næss etter 30 sekunder av kampen, men uten å få noen uttelling i form av scoring. Derimot var Skeid nærmest scoring like før fire minutter var spilt, men en rå benparade fra Sandberg holdt ballen på riktig side av målstreken for Stabæk. Det var ikke mange store sjanser for hjemmelaget i åpningsminuttene, men Azemi var frampå med skuddfoten 19 minutter ut i kampen – rett i klypene til Skeid-målvakten.

1-0

Halvveis ut i omgangen ordnet Krogstad corner til Stabæk, og den skulle bli utslagsgivende for vertene! Ottesen slo en nydelig corner inn i feltet mot første stolpe som Gift headet i mål. 1-0 og Stabæk var i ledelsen!

Hjemmelaget fulgte opp scoringen med å dominere banespillet. Gift var centimere unna å få styrt en heading på mål da Ottesen slo en nydelig pasning inn til førstnevnte, men det ble kun med nesten. Like før pause testet Hammy skuddfoten, en skru som gikk over lengste kryss og til femmeter. Ingen flere avslutninger før pause, og lagene til til garderoben på stillingen 1-0 til Stabæk.

Hjemmelaget gjorde ingen bytter i pausen og åpnet med stor sjanse signert Ottesen tre minutter ut i andreomgangen. Et hardt skudd fra ca 18 meter, men til side for mål. Gjestene fikk like etter et frispark på ca. 20 meter fra Stabæk-målet, og tre(!) murer ble stilt opp (to av Skeid), men skuddet gikk milevis over målet til Sandberg. Sistnevnte viste klasse da han reddet et skudd fra Skeid få minutter senere. Før timen var spilt hadde Sandberg ny, viktig redning da han bokset et hardt skudd ut til hjørnespark. Etter 67 minutter hadde Skeid nok et skudd – denne gangen i tverrliggeren – skuddet på returen gikk i klypene til Sandberg.

2-0

Stabæk hadde en kjempemulighet et kvarter før full tid da Gift var centimetere unna å få tuppet inn et innlegg fra Lange, men Ottesen var den som skulle punktere kampen! Hardt skudd fra høyre, til side for Skeid-målvakten og Stabæk ledet 2-0, og det på overtid!