SEIER: "Ørnene" fløy hjem, uten poeng

Neppe noen som vil påstå at Trondheims-Ørn fremsto som «spurver» på Nadderud, for motstanden var det ingenting å si på. Men viktige tre poeng forble på hjemmebane.

Annonse:

Første omgang på Nadderudgresset forble relativt rolig frem til Trondheims-Ørn fikk et frispark rett før pause og Ingrid Hjelmseth beviser hvorfor hun er det soleklare valget i rollen som Norges keeper på landslaget. Lagene gikk til pause med 0-0.

Godt over en time ble spilt, men da kom sjansene for hjemmelaget for alvor. Etter en feilpasning fra Trondheims-Ørn, kommer Melissa Bjånesøy alene med keeper, som redder og stillingen er fortsatt uavgjort.

I det 78. spilleminutt blir det corner, som settes av Cecilie Liane og Melissa Bjånesøy sørger for Stabæks første mål i kampen. Tre minutter senere sentrer Cornelia Fladberg ballen til Melissa i det 81. spilleminutt, som setter kampens andre mål og som blir sluttresultatet.

- Det var ordentlig deilig! Eg e faktisk ganske lettet no, vi har liksom ikje snakket om kor viktig denne kampen var, men tror alle hadde en liten idé. Vi måtte jo også gjøre litt endringer med mye skader, men dæven vi står på og løser det bra, sier matchvinner og to målscorer Melissa til stabak.no. Hun er rask på å legge til:

Ingrid Hjelmseth

- Vi har en matchvinner bakerst i dag også, Ingrid holder oss inni kampen med noen klasseredninger på 0-0, og då e det bare å gjøre jobben i andre enden.

I det 90. spilleminutt debuterte #51 Iris Omarsdottir i Toppserien, vi gratulerer henne så mye!

#51 Iris Omarsdottir fikk sin debut i Toppserien mot Trondheims-Ørn

Høydepunktene fra kampen
Her kan du se høydepunktene fra kampen på Nadderud mot Trondheims-Ørn og ikke minst feiringen etter kampen:

Stabæks kvinner er på åttende plass på Toppseriens tabell, med 20 poeng, fire poeng foran både Trondheims-Ørn og Avaldsnes. Lyn ligger på 11. plass med 12 poeng etter å ha tapt mot Røa. Vi skal møte både Lyn (20.10) og Avaldsnes (04.11) på bortebane, i de gjenstående fem serierundene denne høsten.

TOPPSERIEN: STABÆK - LSK KVINNER
FREDAG 21.09 KL 19:00 er det ny kamp på Nadderud og da møter Chixa sine rivaler fra Romeriket (Facebook). Merk deg dagen og tiden, da dette blir en super opplading til resten av helgen! Møt i god tid, og være med på å skape en magisk stemning på Nadderud stadion, denne fredagskvelden i september.