Seier til rekruttlaget mot Grorud 2

Stabæk 2 snudde 0-1 til 3-1 mot Grorud 2 etter tre raske mål!

Annonse:

Gjestende lag tok ledelsen halvveis ut i førsteomgangen på et straffemål, men rekruttlaget snudde kampen til en 2-1-ledelse før pause.

Sebastian Olderheim lurte hele fire Grorud 2-spillere da han førte ballen framover diagnoalt fra midten av gjestenes banehalvdel, og fra 16 meterene på venstre side slo han en perfekt ball ned i stolperota og i mål. Litt ut av det blå for kampens kommentator. Dette er Olderheims første mål for Stabæk 2.

På overtid av førsteomgangen slo Jama en strøken pasning på frispark som nådde helt opp til fem-meteren til Grorud 2. Gjestene fikk klarert førsteforsøket, men til slutt var det Amin Hammich som også skulle få sin første scoring for Stabæk 2, lagets andre scoring for dagen.

I andreomgangen økte rekruttlaget ledelsen til 3-1 etter mål av Markus Seim-Monsen. Jama slo på en-touch opp til feilvendt Sebastian Olderheim, men sistnevnte leverte en frekk touch med tilhørende klassevending, nok til at to Grorud 2-spillere ble dratt av og Stabæk-talentet fikk kjemperom ned langs høyresiden. To mot en valgte Olderheim å slå pasningen over på motsatt side til en helt ledig Seim-Monsen. Sistnevnte hadde ingen problemer med å sette ballen i mål bak Sigurd Normann. Elegant kontringsspill av Stabæk 2!

Flere mål ble det ikke i kampen og Stabæk 2 tok en fortjent 3-1-seier mot Grorud 2. En deilig seier for rekruttlaget etter en seierstørke siden 2. serierunde.

Stabæk-målene:
1-1 Olderheim (43 min)
2-1 Hammich (45 min)
3-1 Seim-Monsen (49 min)

Laget fra start:
Leander Gunnerød
Bjørn Helge Riise
Trym Linberg 
Edgar Opsahl
Sebastian Brendsrud-Andersen
Amin Hammich
Sixten Mathisen
Filip Hornburg
Sebastian Olderheim
Markus Seim-Monsen
Amir Jama

Bytter:
Aleksander Høyby inn for Filip Hornburg (46 min)
Marcus Kjos inn for Sebastian Olderheim (60 min)

 

Annonse fra Obos-ligaen: