Sesongen spolert for Kassi

Luc Kassi røk korsbåndet under en internkamp sist lørdag.

Annonse:

Det var i lørdagens internkamp på Nadderud at uhellet var ute for Stabæks ivorianske midtbanespiller. Nå er skadeomganget avdekket, og beskjeden er nedslående : Kassi er ute for resten av sesongen med en korsbåndsskade. 

- Luc tar dette tungt. Det var brutalt å få en slik beskjed etter en god start på pre-season. Men han er klar for å legge ned jobben som skal til for å komme tilbake på banen, sier Stabæks fysioterapeut, Erik Moen, til Stabak.no. 

Det er snakk om en ruptur av fremre korsbånd. Normalt rehabiliteringsforløp i slike tilfeller ligger på rundt 9-12 måneder.

- Første steg i rehabiliteringsfasen er å få ned hevelsen i kneet slik at han er klar for operasjon, deretter starter opptreningsperioden, forklarer Moen. 

Stabæk-familien føler veldig med Luc og ønsker ham riktig god bedring. Vi vil sørge for at han har de beste forutsetninger for å komme seg gjennom opptreningsperioden på en god måte. 

Luc Kassi ønsker ikke å uttale seg til media på nåværende tidspunkt. Stabæks fysioterapeut, Erik Moen, og Stabæks lege, Arne Røde, er derimot tilgjengelig for pressen. 

Erik Moen: 920 67 765
Arne Røde: 905 17 300

Annonse fra Eliteserien: