NYHET! Vi lanserer sesongkortabonnement

Her finner du informasjon om sesongkort, abonnement, priser og setekart på Nadderud Stadion. Og nyttig informasjon for deg som skal fornye sesongkortet ditt.

Annonse:

VELKOMMEN TIL EN NY SESONG PÅ

NADDERUD STADION!

Den største nyheten for 2022 er at vi lanserer sesongkortabonnement. Det betyr at du kan betale et månedlig beløp istedenfor å betale for hele sesongkortet på en gang. Den andre nyheten er at vi setter ned prisen for sesongkort til barn. 

For eksisterende sesongkortholdere varer fornyelsen til 13 februar. Etter dette vil de setene som ikke har blitt fornyet bli tilgjengelig for salg.

Med sesongkortabonnement får du blant annet:

  • Fast sete.
  • Abonnementet løper til det blir oppsagt av abonnenten.
  • Du slipper å tenke på fornyelse og frister.
  • Eget nyhetsbrev.
  • 6 måneders bindingstid og 1 måned oppsigelse. Deretter står du fritt til å avslutte abonnementet når du vil, men du vil miste ditt eget sete og andre fordeler som følger med. (Merk! Det bankkortet du legger inn, er det kortet som vil bli trukket hver måned)
  • Gjelder alle felt på tribunen bortsett fra Junior Support og bortesupport.
  • Alle sesongkortfordeler gjelder for abonnement: Se tilbud her
  • Forkjøpsrett på cupfinalebillett dersom Stabæk spiller finalen.

Du kan velge mellom abonnement eller å kjøpe sesongkortet i sin helhet som tidligere.

For kjøp av ordinært sesongkort 2022:  Klikk her for ordinært sesongkort 2022

For kjøp av sesongkort med abonnement: Klikk her for sesongkortabonnement

Priser 2022

Prisene for årets sesongkort er de samme som tidligere bortsett fra at vi har satt ned prisen for barn under 18 år, fra 1300 kr til 1000kr per sesongkort. Bakgrunnen for dette er at vi ønsker flere av de unge på kamp og håper med redusert sesongkortpris, at både familier og ungdom får anledning til å heie på sin favorittklubb oftere.

PRISER SESONGKORTABONNEMENT:

Priser abonnement.png

Hvor vil du sitte?

Ønsker du å bytte plass på stadion innenfor samme priskategori?

Forny sesongkortet ditt og deretter send oss en mail på [email protected] med ønsket «felt – rad – sete nr» du ønsker å bytte til, så fikser vi det for deg forutsatt at det er ledig.

NB. Ønsker du å endre priskategori, så lar du være å fornye og går inn og kjøper ditt nye sesongkort/abonnement.

setekart ny.png

Vi jobber kontinuerlig med å skape gode opplevelser for våre sesongkortholdere og som ett av mange tilbud har vi for sesongen 2022 beskrevet hvilke felt som er tilpasset vårt publikum, fans og supportere. Les mer om de ulike tribunefeltene her:

EVIG BLAA TRIBUNEN felt 201-206: For deg som vil ha de beste plassene under tak. Tidligere kalt hovedtribune øvre.

JUNIOR SUPPORT KLUBBEN: Del fotballdrømmen med andre barn og ungdom fra 6 til 13 år. Felt 100.

FAMILIETRIBUNEN Felt 101-107: For deg og din familie som vil både se og oppleve spillerne på nært hold, ved spillertunnelen.  For deg som har barn på Junior Support kan vi anbefale felt 101.

FAMILIETRIBUNEN Felt 305-306: Et billigere tilbud for deg og familien. Står på samme side som Stabæk support og bortefeltet.

UNGDOMSTRIBUNEN Felt 302: For deg som vil sitte ved siden av og oppleve Stabæk Support på nært hold. Anbefalt aldersgrense her 12 år +

SUPPORTERTRIBUNEN Felt 303-304: Dette er stå feltet for Stabæk Support og syngende supportere fra 14 år +. På denne tribunen må du være medlem av Stabæk Support. For å melde deg inn i Stabæk Support kan du klikke her: Kontakt Stabæk Support her

LURER DU PÅ HVORDAN DU SKAL BYTTE FRA SESONGKORT TIL ABONNEMENT?

FØLG BESKRIVELSEN HER:

Når du har gått inn på abonnement så kan du ikke angre og gå tilbake til sesongkortfornyelse uten å kontakte TicketCo, Kontakt TicketCo her

For deg som allerede har sesongkort 2021: Du må velge det sesongkortabonnementet som er priset til ditt sete, dette fremgår av valgene som kommer opp. Når du trykker på fornyelseslinken i mail eller sms kommer du til denne siden, her velger du om du vil kjøpe dine seter som sesongkort eller bytte til abonnement.

Neste steg er at du velger type abonnement til setet ditt, her må du sjekke med rullgardin at tekst er samme som ligger ute til venstre. Før du trykker lagre og fortsett.

Du bekrefter her at du ønsker å bytte til abonnement.

Sjekk at det du har valgt stemmer og trykk vennligst fortsett:

 

Så må du bekrefte TicketCo og Stabæk Fotball sine betingelser. også trykke Subscribe/Abonner:

 

Så gjenstår betalingen, her må du legge inn ditt kredittkort(MasterCard/VISA) og det er viktig at dette er et kort som er gyldig fremover i tid. Du må huske å melde fra når du bytter kort.

 

Digitale sesongkort

Med TicketCo er det ingen grunn til å ha et fysisk sesongkort. Sesongkortet er nå heldigitalt og kan lagres på din mobil slik at du alltid har det tilgjengelig. Sesongkort og billetter er ikke refunderbar. Stabæk står fritt til å legge ut kampanjer til enhver tid, uten at dette gir mulighet for refusjon eller rabatt ved kjøp før en eventuell kampanje.

Lurer du på noe?

Send oss en mail til: [email protected] så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

 

Annonse fra Obos-ligaen: