Sikret viktig seier i det 90 minutt

Det så lenge an til å bli poengdeling på Tørteberg kunstgress mandag kveld, men Emil Bohinen fant målet like før dommeren blåste av kampen, og de Blaa kunne reise hjemover med 3 poeng.

Annonse:

Et effektivt Stabæk 2 tok ledelsen 2-0 (Brynhildsen og Tao) etter kun ni minutter og kunne både satt inn sitt tredje og fjerde før lagene gikk til pause. Særlig de første 25 minuttene skapte de Blaa flere farlige målsjanser, men hjemmelaget fikk spilt seg inn i kampen før den første omgangen var over og en uheldig Anders Johansen satt inn et selvmål som sendte lagene til pause på stillingen 2-1.

I pausen blir de Blaa enige om at de skal kjøre tempoet videre i kampen, men mister en del balltap i det den andre omgangen er i gang. Frigg scorer på en dødball og et stresset Stabæklag som trengte poeng for å henge med i opprykkskampen maktet ikke å score mål. Før Emil Bohinen fikk satt et punktum på kampen med Stabæks tredjescoring for kvelden i det 90 minutt. 

- Det er fullt fortjent men vi trenger ikke å gjøre det så spennende. Det er ekstra deilig å sikre tre poeng når man får en scoring så sent, sier Hovedtrener for Stabæk 2 Gaute Larsen rett etter kampen.

Hovedtrener for Stabæk 2 Gaute Larsen. Foto: Kristian Bjerke
Hovedtrener for Stabæk 2 Gaute Larsen. Foto: Kristian Bjerke

Flere av våre unge Stabæk-talenter som fikk tillit fra start mot Frigg spilte torsdag kvartfinale mot Odd i G19 NM. Deres prestasjoner begeistrer sjefen.

- De har vært solide gjennom hele sesongen. Både i juniorserien og 3-divisjon. Noen har vært inne å kjent litt på eliteserien, blant annet Renå Olsen og Bohinen sist. Det er en hektisk hverdag for dem, men jeg synes de står på og leverer hele tiden.

Stabæks andrelag ligger for øyeblikket som tabelltoer men har så langt i fra gitt opp kampen mot serielederne.

- Det var viktig med tre poeng mot Frigg for nå ligger vi kun fire poeng bak Lyn. Lyn har en del tøffe lag dem skal møte. Hvis vi greier å gjøre vår del av jobben kan vi legge press på Lyn mot slutten av sesongen. Vi har sagt at vi skal være med å konkurrere helt inn til siste seriekamp og det skal vi, avslutter Larsen.

Annonse fra Obos-ligaen: