Siste arbeidsdag for en av våre viktigste menn gjennom 22 år!

En epoke er over.

Annonse:

Inge André Olsen, eller IA som vi liker å kalle han, har i dag sin siste arbeidsdag i Stabæk Fotball etter 22 år i klubben. Han fortsetter sin karriere som sportssjef i den danske Superliga-klubben Aalborg. IA vil bli sterkt savnet som fagmann, kollega og venn.

Etter at han la opp som spiller i 2009, gikk han inn i rollen som sportslig assistent til Tom Schelvan. Med en god læremester i Tom, tok det ikke lang tid før IA viste at han hadde kvaliteter til å kunne overta som hovedansvarlig for sport i Stabæk Fotball. I 2011 tok han over rollen som sportsjef, og han har frem til nå hatt det overordnede ansvaret for klubbens elitesatsing på herresiden.

Jeg vil påstå at den jobben IA har gjort de siste 10 årene er en av hovedårsakene til at Stabæk Fotball fortsatt er en Eliteserie-klubb i dag. Han har stått på dag og natt i alle disse årene, for å sikre at vi har best mulig sportslige rammer ut ifra en veldig stram økonomi. IA er blaa tvers igjennom og har alltid satt klubben først. Vi har aldri hørt han klage over at de økonomiske rammene er for dårlige, men har selv bidratt sterkt til at klubbens økonomi har kommet på rett kjøl.

Som person er han inkluderende og har vært en viktig miljøskaper for alle oss som jobber i klubben. Han er elsket av media, kollegaer og supportere fordi han byr på seg selv og har en medfødt taleevne som er få forunt. Vi er evig takknemlig for det han har bidratt med i Stabæk Fotball gjennom alle disse årene og ønsker han alt mulig hell og lykke i sin nye jobb i Aalborg.

Dessverre setter coronaviruset en stopper for en avskjedsfest IA hadde fortjent, men vi lover å ta det igjen i løpet av sesongen.

Du vil være velkommen tilbake på Nadderud, Alltid. Uansett

 

En takknemlig hilsen

Jon Tunold

Daglig leder

Stabæk Fotball


Annonse fra Eliteserien: