Sjelden kost, 9-0 mot Godset

De Blaa gikk rett i «strupen» på gjestene, men fikk ikke hull på byllen før det var gått noen minutter.

Annonse:

Etter et flott angrep endte ballen hos spissen vår som satte den greit bak Godset-keeperen. Spillet bølget litt frem å tilbake som man ofte sier, men vi satt med en følelse at hjemmelaget hadde grepet.

Men, bare minutter etter at Stabæk hadde tatt ledelsen smatt Godset-spissen forbi backen vår i stort tempo. Vår forsvarer kunne ikke gjøre annet enn å takle. Denne ble i overkant for dommeren, som sendt han til en tidlig dusj. Ikke stygt, men dommeren fulgte boken.

«Tiki Taka»

Dette lot ikke vertene gå inn på seg. De tok tak og økte raskt til både 2-0 og 3-0 og satte standarden for dagen. De fortsatte å male på og ved pause sto det 5-0. Mye bra spill og fantastiske mål fikk vi se. Og ja - vi tar i bruk «Tiki Taka», dette var flott og de fremmøtte kunne glede seg i solen.

Andre omgang startet og gjestene forsøkte, men det nyttet ikke; de Blaa hadde stengt buret denne formiddagen på Nadderud. Det var god temperatur på spillerne, men aldri noe veldig stygt, et par dueller og «ettersnakk» ga 3 røde kort til. De Blaa malte på og gjestene fra Gulskogen kom aldri tilbake, 9-0 og H i en meget bra kamp av hjemmelaget. Vi har tatt gledelige temperatursteg oftere og oftere - deilig!

Et par nye spillere fikk også prøve seg og gjorde fine prestasjoner. Nå venter Notodden borte i nest runde.