Skogseid vender hjem

Etter ti år borte fra Nadderud, er Håkon Skogseid endelig tilbake i blaatt.

Annonse:

Håkon Skogseid (29) er født et steinkast fra Nadderud og startet karrieren i Stabæk. Nå er ringen sluttet for forsvarsspilleren. 

- Stabæk var et godt alternativ nå. Jeg føler en tiltrekning mot klubben og det er godt å være tilbake, sier Skogseid til Stabak.no. 

Lokal forsvarsfirer

Skogseid blir et nytt lokalt innslag i forsvarsfireren. Fra før er Morten Skjønsberg, Andreas Hanche-Olsen og Jeppe Arctander Moe så blaa som noen. 

-  Det blir veldig bra. Forhåpentligvis får vi en god forsvarsfirer. Jeg gleder meg , sier Skogseid, som har tro på at Stabæk kan bite godt fra seg i årets sesong. 

- Vi må bygge sten på sten. Vi kommer nok til å være et ungt lag, men forhåpentligvis et spennende lag. Så håper jeg vi kan gjøre Nadderud til et fort, sier forsvarsspilleren. 

Jeg føler en tiltrekning mot klubben og det er godt å være tilbake.

— Håkon Skogseid

Bidrar med rutine

Sportssjef Inge André Olsen er opptatt av at Skogseid tilfører laget viktig rutine. 

- Håkon har fått mange kamper på høyt nivå siden sist han var her. Den erfaringen der er viktig for en ung tropp. Vi trenger noen rutinerte ringrever som kan komme inn og heve standarden på det daglige arbeidet og legge listen for gode prestasjoner, sier Olsen.

Han er fornøyd med det lokale preget Stabæk-troppen er i ferd med å få og sender samtidig et stikk i retning Skien. 

- Jeg registrerer at Fagermo signerte Pape Diouf. Sist gang jeg sjekket kom han fra langt utenfor Telemark sine grenser. I Stabæk satser vi lokalt, mens Fagermo kjører på med gud og hvermansen, gliser Olsen. 

Skogseid får tildelt draktnummer 6 og har signert en toårsavtale med klubben. 


Annonse fra Obos-ligaen: