Skuffende kveld i Stjørdal

Stabæk hadde ledelsen to ganger i kampen, men tapte likevel 2-3 borte mot Stjørdals-Blink.

Fitim Azemi kom alene med Stjørdals-Blink-målvakten før 6 minutter spilt, og alene fant han dessverre ikke åpningen til å tre ballen forbi og i mål. Svært stor sjanse for Stabæk som David Paulmin i trønderlagets mål reddet!

Etter 13 minutter var det Blink som var frampå med god mulighet da Røhdal fyrte av fra ca. 20 meter et skudd som gikk like utenfor nærmeste stolpe hos Stabæk.

16 minutter var det Azemi igjen som fyrte av for Stabæk, og denne gangen måtte målvakten bokse ballen vekk. Svært stor sjanse igjen til Stabæk. Blink svarte med kontring på direkten, og fikk fyrt av et skudd som gikk ca. 5 meter utenfor Stabæks mål etter en retur fra Sandberg på et innlegg.

Fredrik Krogstad skulle så utnytte sin første sjanse til det fulle. Med et skudd skrått av sistnevnte mot lengste stolpe, og heldigvis var treffpunktet på stolpen godt nok til at det ble stang inn! Og med det hadde Stabæk tatt oppskriftsmessig ledelsen på bortebane!

Klasseredning fra Sandberg hindret rask utligning fra hjemmelaget like etter Stabæks scoring. Svensken strakk seg langt og nådde akkurat ballen, nok til at den gikk ut over kortsiden. Der var Blink nære en scoring. De hadde en ny avslutning få minutter senere, men der forsvant ballen langt over mål.

Stabæk viste effektiv fotball da Hammy slo en hard, lav pasning opp mot Gift som umiddelbart satte Blink i press. Men en forsvarer klarte å henge på og hindre Gift fritt leide, og skuddet gikk i stedet rett på Blink-målvakten som ga retur.

Blink fikk ny sjanse da Edwards mistet ballen lavt i banen, men heldigvis var heller ikke hjemmelaget presise da de avsluttet fra utenfor 16-meteren.

Stabæk dominerte det beste i kampen mot pause, men minuttet før første omgang var over fikk Stjørdals-Blink utligning. En ball blir spilt fra mot høyre, hvor Wangberg signaliserer for offside, men bak seg var ikke linja rett nok. Lillebo fant en rettvendt Rønning som fikk kriget ballen i mål bak Sandberg. Lagene gikk til pause på 1-1.

Stabæk åpnet andreomgangen med et konstant trykk mot Blink-målet. Og til slutt ble det scoring, etter fire minutter av andreomgangen. Innlegg fra Ottesen traff Wangberg, og siste hadde perfekt heading i mål, og Stabæk hadde igjen ledelsen – helt fortjent!

På corner etter 54 minutter var Wangberg frampå igjen, men denne gangen ble det ikke nok trøkk i headingen til Wangberg på corneren fra Ottesen til å utfordre Blink-målvakten.

Så skulle trønderne utligne, igjen. Sandberg spilte kort pasning ut til Edwards, men sistnevnte når ikke fram som Blink plukker opp. Og fra spiss vinkel scoret Røhdal etter 61 minutter. Og vi var like langt.

Det var også hjemmelaget som var nærmest scoring i etter kant. En lang ball opp til Rønning, som heldigvis skyter godt utenfor Sandbergs mål. Der var det nære på. Og like etter så fikk hjemmelaget ledelsen etter scoring av Lillebo fra spiss vinkel, utagbart for Marcus Sandberg. Stabæk lå under 2-3, etter 69 minutter.

Stabæk svarte med et skudd fra Hammy, men rett på Blink-målvakt Paulmin. Stor sjanse igjen til Stabæk! Gift hadde like etter en fot på innlegg, hvor ballen traff nettveggen, men på feil side av stolpen. Igjen en stor mulighet.

Så fikk Normann Hansen en svært stor sjanse etter 78 minutter! Hammy med utsøkt pasning som fikk spilt fram Kornelius i bakrommet. Skuddet gikk millimetere utenfor lengste stolpe. Vi manglet ikke sjanser til å utligne eller å ta ledelsen, men vi lå likevel fremdeles under med 2-3 borte mot Blink.

Etter 83 minutter hadde Gift en heading i tett duell med Blink-målvakten, men over mål. Gift fulgte opp med enda større sjanse da han på på halvvolley, og med en helt spinnvill vending, avslutter mot mål uten keeper, men treffer Blink-forsvarer som ble liggende nede. Samme med målvakten. Om det er noen tvil var det svært lite fotball siste kvarteret før full tid, mye stopp i spill og lite aktivitet fra hjemmelaget med å få ballen i spill igjen.

Stabæk presset og presset mot et lag som la seg dypt, men det ville seg ikke. Til tross for flere store sjanser, var det Blink som vant med tre mål, dødelig effektive på sine fire skudd på mål.