Slik var Lillestrøm - Stabæk

Stabak.no fulgte Lillestrøm-Stabæk med blaa øyne. Les deg gjennom kampen, minutt for minutt, her.

De 11 utvalgte for dagens kamp mot Lillestrøm er:

Sandberg

Ottesen – Pignatel – Wangberg – Mesík – Wernersson

Normann Hansen – Haugen – Kostadinov – Edvardsen

Kirkevold

Bortefeltet på Åråsen er godt fylt opp for kvelden. Før dommeren blåser i ganger er gutta borte for å peppe opp litt ekstra.

1. minutt: Vi starter med ballen. Langt ut il venstre, men LSK vinner ballen.

1. minutt: Mesík vinner et innkast.

2. minutt: Litt tendenser fra LSK, og til slutt et innlegg som treffer Lehne Olsen i feltet. Vi får klarert til corner.

3. minutt: Helland slår corneren til en umarkert LSK-spiller bak i feltet. Han header inn igjen, men der vinner vi.

4. minutt: Nå setter vi presset høyt, og Haugen vinner nesten ballen.

4. minutter: LSK prøver å løse det ved å spille langt. Der slår Wangberg Lehne Olsen i en duell. Senere kommer det et farlig innlegg som går rett over en LSK-spiller på bakerste stolpe.

5. minutt: Nå er det LSK som presser høyt. Kostadinov, Haugen og Ottesen er sikre med ballen. Når vi til slutt spiller langt, tar LSK over igjen.

6. minutt: Tobias Svendsen avanserer med ballen, og LSK tråkler seg nesten gjennom i midten. Blir avblåst for offside når vi vinner ballen.

7. minutt: Normann Hansen spiller gjennom Edvardsen, men sistnevnte blåses feilaktig av for offside. Det hadde nok uansett ikke blitt veldig farlig.

7. minutt: På motsatt side feilberegner Wangberg en gjennombruddspasning, men Sandberg er raskt ut og tar ballen foran beina på Lehne Olsen.

8. minutt: Innlegg fra Ottesen, men det heades ut. Vi beholder ballen.

8. minutt: Ottesen, Haugen og Normann Hansen kombinerer. Ender med innkast oppe ved hjørneflagget.

9. minutt: Inn fra Edvardsen, men det klareres ut fra LSK.

9. minutt: Inn fra Haugen. Edvardsen forlenger, men ballen ut til innkast.

10. minutt. Lehne Olsen kontrer. River først ned Mesík før han luer Wangberg. Blåses av til pipekonsert på Åråsen.

11. minutt: Smart manøver av Helland. Mens alle venter en duell med Lehne Olsen, spretter ballen over alle, og Helland er alene. Sandberg redder, og tar selv returen.

12. minutt: Edvardsen vinner ballen på midtbanen. Så holder vi litt i ballen i det bakre leddet.

13. minutt: Kirkevold har ballen ved hjørneflagget. Tilbake til Edvardsen, men skuddet blir blokkert.

14. minutt: Lang ball mot Lehne Olsen. Mesík stusser den ut til corner.

14. minutt: Wangberg header unna. Haugen slår langt mot Edvardsen, men vi får ikke kontroll.

15. minutt: Kostadinov kommer seg fikst ut av en vanskelig situasjon, og vi har igjen kontroll.

Det har vært en tung åpning på kampen det første kvarteret. Ingen store sjanser til LSK, men det er de som er nærmest.

16. minutt: Wernersson på løp, og får ballen fra Kirkevold. Nesten så han finner Normann Hansen med en pasning 45 grader ut.

17. minutt: LSK har ballen like utenfor feltet i lang tid, men kommer seg ikke til noen farlig avslutning.

18. minutt: Lehne Olsen er alene gjennom. Sandberg kommer ut, og fra skrått hold setter Lehne Olsen ballen rett på Sandberg. Kampens største sjanse, men VAR ville nok annullert den for offside.

18. minutt: Våkent av Pignatel, som får klarert et gjennomspill i siste liten. De siste minuttene har vi hatt trøbbel.

20. minutt: Det har roet seg litt nå.

21. minutt: LSK starter, nå trekker vi oss helt tilbake til midt på egen halvdel. Mesík vinner, spiller Kirkevold som er sterk og legger til Edvardsen. Han avanserer til han er på skuddhold, men skuddet blokkeres.

22. minutt: Dårlig kontringsforsøk som ender med en feilpasning fra Normann Hansen.

23. minutt: Ottesen med en farlig feilpasning, men LSK får ikke kontroll.

24. minutt: Lehne Olsen er et angrep alene nå. Kommer til skudd fra 22 meter. Ballen får en litt rar bue, og Sandberg slår den over til corner. Kirkevold header den ut.

25. minutt: Ny, upresis pasning mot venstre. Denne gang fra Kostadinov.

25. minutt: Nesten at Svendsen kommer gjennom, men når han drar med ballen med hånden er han ikke like presis som Arild Sundgot var på samme sted i cupsemifinalen 2007

26. minutt: Corneren blir ikke farlig.

28. minutt: LSK presser oss høyt, og vi klarer ikke å spille oss ut.

29. minutt: En del kriging på midtbanen nå.

29. minutt: Det stikkes mot Lehne Olsen, men Pignatel kommer foran og skjermer kontrollert inn til Sandberg selv om Lehne Olsen prøver å dra han ned. Han får også frispark.

30. minutt: Kasper Pedersen gjør seg klar. Er det Wangberg som sliter?

31. minutt: Langt fra Sandberg. LSK bryter, men spiller bort ballen. Innkast til Wernersson.

31. minutt. LSK går i offside, og da er det slutt på Wangbergs kamp. Han gir kapteinsbindet til Sandberg. Pignatel går inn som midterste stopper, og Pedersen ut til høyre. En skuffet Wangberg går rett i garderoben.

33. minutt: Vi prøver langs venstrekanten, men ballen ut til innkast.

33. minutt: Mesík stopper Helland, men LSK beholder ballen. Neste forsøk fra Helland blir også blokkert, men nå ut til corner.

34. minutt: Farlig corner, men Mesík kriger ballen vekk rett foran Lehne Olsen.

35. minutt: Skudd fra langt hold fra Matthew. Kostadinov blokkerer.

35. minutt: Vi prøver å spille oss ut, men Kirkevold sklir når han skal ta imot.

36. minutt: Pedersen avanserer med ballen. Spiller Ottesen ut til høyre. Dommer blåser av for en brytekamp mellom Kirkevold og en LSK-stopper i feltet.

36. minutt: Wernersson avanserer langs linja. Til Kirkevold, men pasningen videre er upresis.

37. minutt: Så holder vi litt i ballen igjen. Når det spilles opp, hopper Normann Hansen over ballen. Kirkevold ligger bak, men får ikke kontroll.

37. minutt: Haugen er hissig og holder en LSK-spiller så lenge at det gule kortet var en enkel avgjørelse for dommeren.

38. minutt: Vi presser keeper. Utspiller plukkes opp, og spilles til Normann Hansen. Avslutningen fra 18 meter blir for løs.

39. minutt: Helland får frispark på kanten, like utenfor straffefeltet.

40. minutt: Frisparket blir for lavt, og går via en Stabæk-spiller ut til corner.

40. minutt: Farlig corner, men Pedersen vinner duellen på første stolpe. Ballen ut til Matthew som skyter hardt fra 16 meter. Ballen via Pedersen eller Lehne Olsen til utspark for Sandberg.

41. minutt: Langt og høyt mot Lehne Olsen. Han header ned til Svensen som får skutt. Pignatel kommer mellom. Neste skuddforsøk reddes lett av Sandberg.

42. minutt: Normann Hansen vinner igjen en ball langt inn på LSKs halvdel, men vi klarer ikke å holde på ballen.

43. minutt: LSK presser, men skuddene blir foreløpig blokkert.

43. minutt: Innlegg fra Helland. Lehne Olsen er først på ballen, men får ikke gjort annet enn å stusse den over.

44. minutt: Svensen løper fra Pedersen, men Pedersen klarer å holde akkurat nok følge til at Svendsen må fortsette rett fremover. Når det er slutt på banen slår han inn, men rett på Sandberg.

44. minutt: Wernersson spiller til Edvardsen, som dribler av en mann inne i feltet. Pasningen videre blir upresis.

45. minutt: Kirkevold presser keeper til å spille ut til innkast på 20 meter. Vi får ikke noe ut av det.

46. minutt: Kirkevold legges i bakken, men får ikke frispark. LSK avanserer, men Mesík bryter og tar med seg ballen. Blir tatt og får frispark. Da renner omgangen ut med 0-0.

Kjønø er ikke fornøyd med første omgang. Det mangler struktur, vi blir for feige og for dårlige i posisjonering.

46. minutt: LSK kjører fra start. Langt innlegg som ender med avslutning fra bakerste. Ikke på mål, og Sandberg får utspill.

47. minutt: Kirkevold tar imot ballen og legges i bakken av Matthew. Frispark for oss, halvveis inn på deres halvdel. Haugen med ballen.

47. minutt: LSK vinner både første og andre duell.

48. minutt: LSK får holde ballen høyt i banen. Når de avanserer inn i feltet, klarerer vi til corner.

49. minutt: Farlig corner som skrur inn mot målet. Sandberg må bokse unna. LSK holder ballen, og kommer til et nytt innlegg som vi får klarert.

50. minutt: LSK har fått en ny corner, igjen er Helland ute med ballen. Pignatel header unna.

50. minutt: Svendsen er rask og løper seg fri fra Pignatel. Innlegget blir slått videre fra Sandberg, men ut i farlig posisjon. Der er heldigvis ingen.

51. minutt: LSK holder trykket oppe. Vi henger i tauene nå.

52. minutt: Når vi vinner ballen er det bare et par trekk i laget, før det spilles langt og upresist.

52. minutt: Så er Edvardsen gjennom, men blåses litt uforståelig av.

53. minutt: Normann Hansen setter fart, men går seg bort. LSK redder ballen før den går til corner.

54. minutt: Innlegg der Kirkevold kommer først på ballen. Fra 8 meter blir det bare et sleivtreff.

54. minutt: LSK kontrer, men blåses korrekt av for offside.

55. minutt: Sandberg får tilsnakk for å bruke for lang tid med frisparket.

55. minutt: Wernersson prøver å legge inn til Kirkevold, men der er det en misforståelse, og LSK vinner ballen.

55. minutt: Kontringen ender med at Pedersen blokkerer til corner.

56. minutt: Der glipper det. På LSKs niende corner går ballen like over Pedersen på første stolpe. Bak kommer Garnås før Pignatel, og header i mål fra tre meters hold.

Mjøndalen leder i Kristiansund, og med det målet ligger vi faktisk helt sist på tabellen slik den ser ut nå.

58. minutt: Wernersson på raid langs venstrekanten. Inn til Normann Hansen som kriger til seg ballen før han legges i bakken. Han er i dårlig balanse, og får ikke straffe på den.

59. minutt: Edvardsen får ballen og avanserer inn i feltet. Skuddet blir blokkert.

60. minutt: Mindre fart i LSK nå. Vi presser lavt på egen halvdel.

61. minutt: Sandberg starter kort. Vi spiller oss ut, og Edvardsen løper langs venstre. Haugen og Kirkevold prøver å kombinere i feltet, men år ikke resultat. I stedet kontrer LSK, men vi får kontroll.

62. minutt: Nå er det Pignatel som sitter nede. Holder seg til ankelen.

63. minutt: Pignatel kan fortsette.

63. minutt: LSK løper seg fra bak Wernersson, som ligger litt foran offsidelinjen. Sandberg kommer ut, og da er det åpent for Lehne Olsen som står umarkert noen meter fra mål. 0-2, og nå ser det vanskelig ut. Trolig var det en liten offside der, men vanskelig å si sikkert.

65. minutt: Bolly og Azemi står klare til å komme inn.

66. minutt. Dårlig innlegg fra Helland. Sandberg vil sette i gang raskt, men finner ingen å kaste til. Når han skal sparke langt sklir han for andre utspill på rad.

66. minutt: Det blir bare ett bytte nå. Edvardsen har ikke hatt noe bra comeback, og erstattes med Bolly.

67. minutt: Haugen slår et frispark mot Pignatel på bakerste stolpe. Legges tilbake til Mesík, men han treffer ikke godt på skuddet.

69. minutt: Kostadinov rives ned på midtbanen. Gult kort til Svendsen.

69. minutt: Wernersson dribler av to mann før han legges i bakken. Ikke frispark.

70 minutt: LSK presser oss høyt, og vinner igjen ballen.

71. minutt: Vi vinner en corner. Wernersson slår inn, men LSK header unna.

72. minutt: Haugen med et farlig skudd fra 25. meter. God retning mot lengste krysset, men keeper får slått over.

73. minutt: Corneren heades ut til Haugen som ikke får klem på skuddet. Ny corner.

73. minutt: Pignatel får etter hvert ballen på hjørnet av sekstenmeteren. Dribler av to mann, men får ikke fart på skuddet.

74. minutt: Farlig innlegg mot Normann Hansen. Haugen tar returen og skyter hardt og lavt. Keeper redder til et nytt hjørnespark.

75. minutt: Corneren heades tilbake til keeper fra en LSK spiller.

76. minutt: Bolly på venstre. Tilbake til Wernersson som slår inn. Mesík taper duellen mot keeper.

77. minutt: Kjempesjanse for Stabæk. Normann Hansen skyter fra skrått hold. Kirkevold er centimeter fra å skli den inn på bakerste.

77. minutt: Nå er det vi som vinner dueller på midtbanen, men det er ikke nok. Vi må score et par mål også.

78. minutt: LSK holder i ballen, og vinner en corner. Solbakken, Podstawski og Azemi er klare til å komme inn. Vi venter til etter corneren.

79. minutt: Sandberg bokser ut. Bolly vinner neste duell, men presses til å slå upresist opp. LSK beholder ballen.

80. minutt: Lehne Olsen spilles alene gjennom og løper mot Sandberg. Den duellen vinner Sandberg. Det ville igjen vært en hårfin offside på LSK.

80. minutt: Det er Haugen, Normann Hansen og Kirkevold som går ut.

81. minutt: LSK med kast på egen halvdel.

82. minutt: Nå presser vi høyere. Mesík vinner en lang ball fra LSK.

82. minutt: Bolly med fin ball ut til høyre. Vi spiller tilbake, og Podstawski skyter fra 18 meter. Ikke store problemer for keeper, som holder fast.

83. minutt: Svendsen med stikker til Dragsnes. Sandberg kommer ut, men som på 0-2 spiller de i stedet på tvers til en umarkert Lehne Olsen. Og igjen scorer han enkelt.

Mjøndalen vinner stort i Kristiansund, og Tromsø går opp til 2-0 mot Odd. Avstanden opp begynner å bli lang, og nå har målforskjellen også fått seg en knekk de siste to kampene.

86. minutt: LSK tar seg tid til å klappe ut Lehne Olsen og Svendsen. De har herjet med oss i dag.

87. minutt: Vi har ballen, med skaper ikke noe. Til slutt får Solbakken en dårlig touch, og LSK får beinet unna.

88. minutt: Bra innlegg fra Solbakken, men LSK header unna.

89. minutt: Mesík presses til å gi innkast rundt midtstreken.

90. minutt: Ballen spretter LSKs vei, og de får lagt inn. Etter et par dueller går ballen ut til femmeter.

90. minutt: Azemi setter fart mot mål, men stoppes lett.

91. minutt: Innlegg som går langt over alle og ut til utspill for LSK.

92. minutt: Frispark til LSK midt på vår halvdel.

92. minutt: Kjemperedning av Sandberg på en avslutning fra fetter’n til Haaland.

93. minutt: Innlegg fra Wernersson, men LSK plukker opp ballen.

Det er slutt på Åråsen. Uten å ha skapt mer enn en halv sjanse, drar vi hjem med et fortjent tap i sekken.