Slik vil Stabæk bidra til en bærekraftig fremtid

Sammen med BDO og Bærum kommune, går Stabæk nå i bresjen for et større bærekraftsprosjekt. Les mer om hvordan din bedrift kan bidra.

Annonse:

Onsdag 3. mars arrangerte Stabæk Fotball, sammen med BDO, et oppstarts- og informasjonsmøte for prosjektet. 

- Vi er veldig fornøyde med møtet i går, og alle tilbakemeldinger fra møtedeltakere sier at dette er interessant og noe de ønsker å være en del av i fremtiden, sier markedssjef i Stabæk Fotball, Anne-Birgitte Svae-Kvifte. 

Det var god deltakelse, både fra eksisterende partnere og det lokale næringslivet, under den time lange seansen onsdag formiddag. 

- Prosjektets mål er å bidra til en bærekraftig utvikling, og sammen med partnere fra næringslivet, innbyggerne og Stabæk Fotball, er vi i startgropen for å få til akkurat dette.

BDO er med som prosjektleder, noe som vil sikre en god gjennomføring. De vil også følge opp deltakerne i prosjektet gjennom samlinger, 1:1-rådgivning, foredrag, etc.

- Alt ligger til rette for at bedriftene som er med i prosjektet, vil bli bedre rustet for framtiden, gjennom blant annet økt konkurransekraft, nye forretningsmuligheter og bedre rekruttering, sier Svae-Kvifte. 

Stabæk Fotball blir på lik linje som bedriftene, en partner i prosjektet, da vi trenger å fylle på vår bærekraftskompetanse. Det er også veldig betryggende og gledelig at vår egen kommune, Bærum kommune, har sagt at de er med som partner i prosjektet allerede.

Om videre fremdrift sier Svae-Kvifte: 

- Det som skjer videre nå er at vi følger opp de som har meldt sin interesse for prosjektet, og målet er å få med inntil 20 bedrifter, som skal jobbe sammen om en bærekraftig strategi – og forretningsutvikling, i egen virksomhet og i regionen vår. 

For bedrifter eller andre aktører som synes dette høres spennende ut, ta gjerne kontakt med Stabæk Fotball ved å sende en mail til: [email protected] eller [email protected]

Vi gleder oss veldig til å komme i gang og håper å få startet allerede til våren med samlingene.

For mer informasjon om prosjektet, se opptak av vårt informasjonsmøte om bærekraft i vinduet under: 

Annonse fra Eliteserien: