Sluttspurt sikret seier

Det var bare å finne frem kuleramma i Stabæks møte med Fredrikstad tidligere denne uken. Til slutt viste resultattavla sju scoringer til hjemmelaget, og tre til gjestene fra plankebyen.

Oppgjørene mot Fredrikstad har fra tidenes morgen vært jevne. Ja, helt tilbake til 2013 da vi startet opp, har disse to lagene kjempet knallhardt gjennom to ganger tretti. Onsdagens oppgjør var intet unntak.

Lagene fulgte hverandre og godt ut i andre omgang sto det 3-2 til vertene, de Blaa, men FFK ga seg ikke. De utlignet til 3-3 og en allerede het «popcorngryte» i hjemmelaget fikk ikke mindre fres etter utligningen.

Men igjen samlet våre seg og fightet seg inn i matchen igjen, gode treninger og innsats over tid betalte seg igjen og vi kunne gå av banen med seier 7-3.

Denne gangen var det faktisk en stor prestasjon da det i mange perioder i kampen var til dels store uenigheter innad i laget. Men dette vokser vi på og vi får pratet ut på trening som så mange ganger før, og rydder opp.

Vi ser frem til neste match som denne gangen er noen uker unna. Vi vil bruke tiden til å fortsette å utvikle lag og enkeltspillere. Vi skal gjennom livreddende førstehjelp – HLR - med våre venner i Nadderudhallen. Vi planlegger en vårtur til fotballgolfen i Lier, før vi møter Moss på Nadderud. I slutten av måneden venter en tur til Hamar og kamp mot kameratene 25.5.