Snudde til seier

Slo tilbake etter svak første omgang (Odd-Stabæk 1-2).

Det tok ikke mer enn ni minutter før Odd satte inn kampens første scoring, og utviklingen i den første omgangen tydet ikke på Stabæk-redusering med det første. For det skulle gå opp mot timen før Stabæk hadde noe å juble over. En corner fra Jeppe Moe gikk i retning bakerste stolpe der Tobias Børkeeiet styrte ballen inn med hodet, og 1-1 på Skagerak Arena. Kun fire minutter senere doblet Ohi Omoijuanfo, og sendte Stabæk i ledelsen. 1-2 holdt til seier over Fagermos menn.

Berg forteller om: kampen, prøvespiller fra Estland og forventningene mot seriestart. Se intervjuet.

Stabæk:

Marcus Sandberg, Andreas Hanche-Olsen, Steinar Strømnes (Demidov fra 45), Madis Vihmann, Jeppe Arctander Moe, Hugo Vetlesen, Luc Kassi (Bohinen fra 45), Tobias Børkeeiet, Ola Brynhildsen, Franck Boli, Ohi Omoijuanfo

Innbyttere:

Jonas Brauti, Nicholas Pignatel Jenssen, Oscar Aga, Vadim Demidov, Peder Vogt, Ronald Hernandez, Emil Bohinen, Younes Amer

Målscorer Tobias Børkeeiet beskriver scoringen og oppsummerer kampen. Se intervjuet.