Solid Kassi sikret nytt Eliteserie-poeng

Og ny unggutt debuterte

Etter 0-0 og ett poeng i serieåpningen mot Mjøndalen, var Stabæk-spillerne motiverte til å innkassere årets første trepoenger mot Vålerenga.

Til tross for et intenst Stabæk-press og flere scoringsmuligheter  i kampens første minutter, var det likevel Vålerenga som tok ledelsen etter et kvarter spilt på Intility Arena i Oslo.

Men senere i samme omgang satt Stabæks Luc Kassi inn et ekstra, målgivende gir.

Ivorianeren utlignet først, og sendte deretter avgårde et skudd, hvis retur Vålerenga-keeperen sendte rett i beina på Oliver Edvardsen som scoret.

Stabæk snudde kampen på under to minutter.

På en grå dag i Oslo så ting enda lysere ut for Stabæk da Vålerengas Herolind Shala ble dømt for filming, og fikk sitt andre gule kort. Vålerenga måtte spille de siste 35 minuttene med ti mann mot Stabæks elleve.

Men til tross for undertallsspillet, maktet Vålerenga å utligne. Det gjorde de på et straffespark etter 73 minutter.

2-2 ble sluttresultatet, og også i sesongens andre kamp måtte Stabæk nøye seg med kun ett poeng.

Men ved siden av det ene poenget, tar vi med oss en gladnyhet hjemover til Bærum: med ti minutter igjen av ordinær tid ble Kornelius Normann Hansen byttet inn for Oliver Edvardsen, og han fikk de første av forhåptenligvis mange minutter i Eliteserien for Stabæk.