Sommereventyr i Kristiansand

Stabæks gatelag deltok mandag til onsdag på Nasjonal gatelagsturnering, i regi av IK Start og en fantastisk ramme i Sørlandsbyen.

Annonse:

Landsturneringen ble denne gangen arrangert på Sparebank Sør Arena i Kristiansand. Etter ankomst mandag, var det et fullpakket program for ca 200 spillere, som deltok på turneringen. Starten med dyrene i Dyreparken og avslutning i badeland, begeistret både spillere og støtteapparat, før det ble gjort strandhugg med grilling og aktiviteter på Bystranda i Kristiansand sentrum.

De to påfølgende dagene sto i fotballens navn og trener Stein Johansen rapporterer følgende fra varme dager på Sørlandet:

I strålende sol på en innbydende Sør Arena. 15 lag. Aldri har så mange lag kjempet om hvilket lag som er best i Norge innen gatelagsfotballen.
Denne gangen hadde vi inngått et samarbeid med Fredrikstad og hadde lånt to spillere fra plankebyen
Venner er viktig, behandle dem riktig.

Vi åpnet med 1-1 mot Odd. Slo Brann 3-2 etter en fantastisk opphenting. Seier over nabo Asker 2-0 og banka Haugesund 5-0. Grunnspillet ver helt perfekt. Klar puljevinner og kvartfinale mot Start. Hjemmehåpet som hadde overrasket med å ble nummer to i sin pulje. Det ble en "rysare ". 1-1 etter endt spilletid, ingen mål i ekstraomgangen på golden goal og dermed straffekonkurranse.

Lagledelsen ba stille om hjelp fra oven og ble bønnhørt.
Innleid keeper fra FFK stod som en bauta og reddet oss fra katastrofen. Jubelscenene var et mesterligafinale verdig.

I semifinalen stod "selveste" Fredrikstad på andre banehalvdel. Vinnere i sommerturneringen i fjor og tapende finalist høsturneringen i Telenor Arena 2017. To tap ble det for oss i årets serie også.

Det ble en svært jevn batalje men desverre ble FFK nok en gang et nummer for store. Tap 0-2 og bronsjefinale mot Odd igjen. Der viste vi nok en gang vinnervilje og når dommeren blåste av stod det 3-1 til "de blaa"

En flott prestasjon av en flott gjeng fotballspillere i Blaatt. Heia Stabæk, avslutter Stein med, vel hjemme fra Sørlandet.

- En stor takk til arrangøren

Espen Lindmark er gatelagsansvarlig hos Stabæk Fotball og har mye positivt å si om turneringen:

- Vi må rette en stor takk til hele gjengen i IK Start, for et utrolig arrangement og gjennomføringsemne, sier Espen Lindmark, gatelagsansvarlig hos Stabæk Fotball.

Her kan du få et lite inntrykk av dagene for deltakerne på nasjonal gatelagsturnering:


Her har du bildene fra Sparebank Sør Arena og turneringsdagene:

Annonse fra Obos-ligaen: