Søndag venter Molde i G18-finale

Søndag reiser G18-gutta til LSK-hallen for å spille finale i nasjonal serie.

Annonse:

G18 Nasjonal spilles etter samme format som Champions League, hvor lagene først har vært gjennom et gruppespill, og deretter sluttspill.

Etter å ha slått Brann og LSK over to kamper i kvart- og semifinale, er det Molde som venter på motsatt halvdel for våre unge og lovende søndag 13.00.

– Vi har sett flere Molde-kamper og føler at vi har et godt inntrykk av hva vi kan møte. Med én trening igjen i LSK-hallen og en tilnærmet skadefri tropp, så ønsker gutta at flest mulig tar turen til Romerike for å støtte laget, sier Eirik Heltne i Stabæks trenerteam.

Kampen kan sees hos Direktesport, via denne linken.

Veum klar

En av våre talentfulle 2004-gutter som er klare til dyst mot Molde er Olav Veum, som til daglig er en del av A-stallen og var tilbake fra en langvarig skade i vår.

Veum har spilt to av kampene som har ledet opp til finalen, og det har blitt seiere mot Brann og Lillestrøm. Nå venter altså Molde, som nylig ble norgesmestere for G19.

– Det blir gøy og det blir en tøff kamp. Jeg har aldri spilt mot Molde, så jeg vet ikke helt hva som møter oss, men det er et bra lag som har vunnet NM to år på rad.

Marbella neste

I utgangspunktet får vinneren av G18 Nasjonal plass i en prestisjetung Skandinavisk turnering på Marbella i november/desember. Men siden Molde allerede har plass grunnet NM-tittelen, så er våre unggutter sikret den andre norske plassen. 

I slutten av november reiser derfor våre unge lovende til Marbella og turneringen hvor Norge har to plasser og Sverige og Danmark i år har tre hver.

I gruppespillet møter våre gutter Midtjylland, Hammarby og AIK.

Vinneren turneringen får plass i Youth League, ungdomslagenes Champions League-utgave.

– Youth League på Tobbebanen, da snakker vi. Det hadde vært gøy. Da hever man også produktet til Stabæk. Men først skal vi slå Molde, sier Veum. 

Annonse fra Obos-ligaen: