Spilleglede og tiki-taka fotball på Nadderud

Endelig får Gatelagene også lov til å spille kamper igjen. Det var en utrolig pigg og spillesugen gjeng som tok i mot Godset til treningskamp på Kiwi-banen onsdag.

Annonse:

Det siste halvannet året har bydd på utfordringer for all idrett, og kanskje spesielt for lagidrettene. Fotballen er intet unntak, og gatelagene har som alle andre lag måttet kjøre alternativ trening i en forferdelig lang periode.  En etterlengtet treningskamp var det som skulle til for å sette fyr på de Blaa, da muligheten endelig bød seg til å få Godset på besøk.

Lagbygging

- Drammenslaget har nok slitt litt mer enn oss med å holde spillerne i gang. Vi har vært både heldige og kanskje litt flinke til å følge opp og holde på de spillerne som har ønsket det. Det er skikkelig deilig å se at lagbyggingen har gitt resultater, sier Stein Johansen.

Som en av tre frivillige som har fulgt opp Gatelaget siden oppstarten har Johansen vært med på det meste - nå også å holde laget i gang gjennom en lang pandemi.

18 Blaa scoringer

- Det var ordentlig gøy å se laget blomstre! Two touch og tiki-taka fotball, lekre pasninger og flotte mål - hele 18 scoringer ble levert av Stabæk's Gatelag i solskinnet på Nadderud. Mye smil og latter ble det selvfølgelig også, i en slik ellevill kamp for vår del, sier Johansen.

Berømmer høy tålegrense

Godset hadde nok en skikkelig dårlig dag "på jobben", og var selvfølgelig skuffet over å putte kun to baller bak Stabæks keeper. Men Godset-spillerne bevarte allikevel roen. Oppgjørene mellom Stabæk og Godset har vanligvis en temperatur noe over kokepunktet, men denne gang var tålegrensen høy. 

- Det skal vi berømme begge lag for, og ekstra imponerende er det at Godset-spillerne beholdt roen i en så vanskelig kamp for dem, sier Johansen, smiler godt.

- Men; vi som har vært med en stund vet at dette er noe å glede seg over akkurat her og nå, og det gjør vi virkelig. Og så vet vi samtidig at det er "a totally new ballgame tomorrow"!

_F8A7509.jpg
Trenerteamet

Annonse fra Eliteserien: