Stabæk sprudlet og vant igjen

Nå svinger det ordentlig av Jan Jönssons menn.

Annonse:

Lillestrøm - Stabæk 1-3

Med mye energi i det offensive spillet overrumplet Stabæk vertene på Åråsen. I løpet av to-tre minutter midtveis i første omgang scoret vi to ganger. Først ved Ola Brynhildsen, som bare hadde bestemt seg. Ballen skulle i mål - og ledelsen var et faktum.

Så, et par minutter senere, var det debutanten fra start, Oliver Edvarsen sin tur. Andreas Hanche-Olsen taklet ballen i retning 20-åringen, som var iskald i avslutningsøyeblikket. Feiringen var det også klasse over.

Stabæk tok kommandoen også fra avspark etter sidebyttet - og fikk straffe etter kun et par minutter. Emil Bohinen gikk frem, dessverre for Stabæk valgte Maric i LSK-målet riktig side og reddet forsøket fra ellevemetersmerket.

Og etter det kjørte LSK kampen i en periode, uten at reduseringen kom. I motsatt ende satte Ola Brynhildsen fart, skjøt på Maric, som måtte gi retur. Da var Kasper Junker frempå og satte spikeren i kista.

For med 0-3 på resultattavla, gikk litt av lufta ut av både Lillestrøm og Kanarifansen. Hjemmelaget fikk sin redusering på overtid, men ledelsen vår var aldri truet.

Med 36 poeng er det slått fast en gang for alle: Stabæk spiller i Eliteserien også i 2020.