Stabæks faste frisørsalong i ny drakt

Spillere og støtteapparat i Stabæk er titt og ofte innom Hans Bjerke og hans frisører på Stabekk. Nå blir salongen som den første i Norge, en del av Nordens hurtigst voksende frisørkjede.

Annonse:


Studio Bjerke er den første norske frisørsalongen som blir en del av PARK Styling, som altså er Nordens hurtigst voksende frisørkjede.  

PARK Styling er en familie av dyktige frisører som har gått sammen i en francise kjede for å styrke og inspirere hverandre, og dyrke det lokale særpreg i i hver enkel salong. Salongene har en felles passion for hår og hårpleie med 100 % fokus på hårtrender, bærekraft og produkter med naturlig innhold. 

Samtidig som Studio Bjerke blir til PARK By Studio Bjerke, forlenger også Stabæk samarbeidsavtalen med frisørsalongen på Stabekk. Vi anbefaler våre supportere og samarbeidspartnere å ta turen innom salongen - dere blir garantert fornøyde! 

KONKURRANSE: Nå før jul arrangerer vi, sammen med PARK By Studio Bjerke, en konkurranse. Vi plukker ut to heldige vinnere, en dame og en herre. Begge får to produkter og kan da velge mellom styling, shampo, kur, eller saltvann. 

For å være med i konkurransen må dere tagge Studio Bjerke AS i kommentarfeltet og skrive hvilken kategori/produkter dere har lyst på. 

Vi trekker ut to vinnere neste onsdag. 

Lykke til!  

 

 

Annonse fra Eliteserien: