DSC_0002_stbgress020522JM

Stabæk 2 tapte på overtid

Stabæk 2 tapte borte mot Surnadal etter en sen scoring fem minutter på overtid. Stabæks mål ble scoret av Amir Jama.

Annonse:

Surnadal 2-1 Stabæk 2

Se høydepunktene her:

Asset 1 Asset 2
1
Gunnerød


14
Bjørkavåg
3
Linberg
2
Varvin-Kvamme
15
Ludvigsen


6
Bawa
Substituted out 90'
7
Tobiassen
8
Jama
Goal 30'


11
Mathisen
20
Opsahl
Substituted out 79'
10
Victorio
Innbyttere
17
Velten-Simonsen
Substituted in 90'
22
Wangberg
16
Bachke
Substituted in 79'
5
Gustad Lie
12
Heredia-Randen
Innbyttere
  • 17
    Velten-Simonsen
    Substituted in 90'
  • 22
    Wangberg
  • 16
    Bachke
    Substituted in 79'
  • 5
    Gustad Lie
  • 12
    Heredia-Randen

Slik var kampen:

Stabæk 2 spilte mot Surnadal på Alti Park søndag ettermiddag. Vårt andrelag stod med seks poeng på tre kamper før dagens kamp, mens Surnadal hadde til gode å ta poeng.

Til tross for en laber poengfangst så langt i serien så var det vertene som likevel tok ledelsen etter 15 minutter – og det på spektakulært vis. Direkte fra corner til Surnadal plasserte Stein Todalshaug ballen på innsiden av motsatt stolpe. Gunnerød strakk seg så langt han kunne, men manglet millimeterne fra å nå ballen fra Todalshaug som duppet litt for perfekt i mål bak sisteskansen.

Kvarteret senere skulle ikke Stabæk 2 være noe dårligere fra dødball. På et frispark fra ca. 20 meter, til venstre for buen utenfor straffefeltet, "chippet" Amir Jama ballen helt opp i nærmeste kryss, et velplassert skudd limt helt opp i krysset av vårt unge talent.

Lagene gikk til pause på 1-1.

Etter 63 minutter var Victorio centimetere fra å skyte Stabæk 2 opp i ledelsen. Andreas Victorio førte innover fra vår venstreside, og fra ca. 20 meter skjøt han et kraftig skudd som gikk i lengste stolpe. Returen ble det ikke noe ut av.

Utvisning

Etter 66 minutter skulle vi bli redusert til 10 mann. Vi hadde tre spillere med gult kort fra førsteomgangen. I andreomgangen fikk Ludvigsen sitt andre gule kort da han holdt fast en Surnadal-spiller og måtte av banen for rødt kort. Trenerbenken vår var svært lite fornøyd, for i situasjonen rett før det røde kortet hadde Tobiassen blitt dyttet i bakken uten at det ledet til noe frispark.

Det så brutalt ut for oss da Edgar Opsahl ble lagt i bakken på en kontringspasning. Angrepsspilleren ble liggende med store smerter. Etter litt teiping av håndleddet var han klar igjen, men hadde helt klart smerter.. Vårt unge andrelag hadde ingen planer om å tape dette oppgjøret til tross for utvisningen.

Vi hadde mye ball i andreomgangen etter utvisningen, men var litt stresset på siste tredjedel som som resulterte i balltap og kontringer i mot. Det resulterte blant annet i at Surnadal fikk en stor mulighet til å ta ledelsen da Andreas Sæter skjøt fra 17 meter etter 76 minutter, men Leander Gunnerød viste fram en feberredning da han fikk en fingertupp på ballen, nok til å styre skuddet ut til corner.

Tapte på overtid

Dommeren la til 9 minutter tilleggstid, og fem minutter inn i ekstratiden satte Surnadal inn vinnermålet. Da hadde våre up-and-coming kjempet hardt med å holde stand bakover etter en periode med mye spill på vår banehalvdel.

Det ble dessverre ingen utligning i sluttminuttene for Stabæk 2, og det endte med årets andre tap i 3. divisjon.

Casper Bachke fikk sin debut for Stabæk 2 da han ble byttet inn for en skadet Edgar Opsahl. Sebastian Velten-Simonsen fikk også sin debut da han kom inn etter 81 minutter for Bawa. Begge debutantene har gått gradene i Stabæk-akademiet og fikk en fortjent debut på seniornivå for vårt andrelag i dagens kamp.

Annonse fra Obos-ligaen: